MaKaR Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 czy jest jakiś programik do testowania ramów pod windowsem bo nie mam flopki więc :( płakac sie chce bo coś mi sie wydaje że coś jest z nimi nie tak ostatnio wszytko mi sie wiesza i co jakiś czas wyskakuje mi błąd kontrolera rejstru( a to jest objawa bed ram) no i jeśli ś a błedy to idą kostki do kubełka bo gwary już nie ma i trza kupić cos nowego wiem twinmossy 256 pc333 tylko na stronie wyczytałem że to sa na kościach elixira to one są dobre czy takie sobie bo te na m-techach i wincośtam są ok ale o tych na elixirach jeszcze nie słyszałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 no co wy ludzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qki Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 ee, memtest dziala bez flopka, ja odpalam boot CD z win98 i dziala i testuje - tez nie mam flopa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Dziwisz sie zrobiłeś ten temat tak pozno w nocy i na niego ludzie nei odpowiadają tak od razu? ;) memtes :? Innego nei kojarze.. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubelek Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 goldmemory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 goldmemory z flopa rusza memtest z pod widnowsa jak chcesz moge ci na maila podeslac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 polecam memtest naprawde dobry, a tak pozatym trzymaj się RAMY to się nei posramy :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 polecam memtest naprawde dobry, a tak pozatym trzymaj się RAMY to się nei posramy :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:ok ale jak dokładnie to zrobic bo ja zawsze robiłem ta dyskietke startowa memtesta i testowało a bez flopki jak dokładnie to zrobić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...