JaJeCkO Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 (edytowane) Witam. Od pewnego czasu mam problem z internetem, a mianowicie mimo ze mam internet 8mb (teoretycznie ) strasznie zacinają mi się filmiki na YT i na wrzucie (na YT ciężko oglądać 360p a na wrzucie nawet słuchając muzy się tnie) Czy to moze być przyczyną NO-NAME-owa karta sieciowa (bo zintegrowana nie wytrzymała burzy ;/) dodam jeszcze ze internet śmiga do mnie światłowodem. Dorzucę jeszcze screna z speed testu jeszcze wcześniej jak robiłem to ping był ponad 250 Edytowane 13 Września 2011 przez JaJeCkO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 Użyj -> http://code.google.com/p/namebench/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość c22 Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 zrób pingtest.net i zamieść wyniki. Tu będzie pogrom pewnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJeCkO Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2011 no niby cudnie ale i wrzuta i tak muli ;/ no ale na to JA nic nie poradze. a skąd tak rozbieżność w wynikach speedtest vs pingtest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...