Grimlock Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Windows Blue a.k.a 'Windows 9' - pokaz jednego z pierwszych buildów. http://www.youtube.com/watch?v=KAxXX0m-P_0 Zmiany raczej kosmetyczne i odnoszące się głównie do Metro/Modern UI i aplikacji z nim powiązanych. Zmiana rozmiarów kafelków była już w Windows Phone 7.8 i 8. Jak widać, zawitała już do Blue. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zachwalałem Windows8... dzisiaj przy uruchamianiu komputera wyskoczył mi komunikat, że nie ma żadnego systemu zainstalowanego, wszelkie próby postawienia do sprawności nie pomogły, dopiero format i instalacja od nowa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zainteresuj się stanem dysku twardego, winda nie znika od tak sobie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Dysk ma tydzień, poprzednio to samo miałem kilka lat temu, system przeinstalowałem i działał kolejne lata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Dysk ma tydzień, poprzednio to samo miałem kilka lat temu, system przeinstalowałem i działał kolejne lata. Pogratulować samozaparcia. Jak widać niektórzy nie wymagają od komputera niezawodności. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Od dzisiejszego sprzętu niczego nie można wymagać, na szczęście instalacja systemu + programy to 30min więc tragedii nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Od dysków seagate szczególnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Jeśli dysk padnie szybko więcej nie pokieruje się wyborem sprzętu przez recenzje na purepc. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heisenberg Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) Panowie pytanie: czy po zastąpieniu siódemki ósemką foldery na innych partycjach niż systemowa będę normalnie działać? teraz mam WIN7 i nie wiem czy po zmianie na 8 wszystko będzie działać...chodzi o dane na partycjach, typu muzyka, filmy, foto. Z góry dzięki za odpowiedź. Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez bokus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heisenberg Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Panowie wie ktoś jak połączyć konto email w o2 z kafelkiem Poczta w Win8 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bramkarz033 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Czy mogę zainstalować Windows 8 kupując Upgrade? W moim komputerze nie ma sprawnego napędu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opisz dokładniej problematykę. Zainstalować możesz nawet nie kupując czegokolwiek. Ale musisz aktywować legalnie w ciągu następnych dni.Nie mając napędu pozostaje Ci zrobienie bootowalnego pendrive'a. Wykorzystaj do tego Windows7-USB-DVD-tool (tak, nadaje się też do Win8). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Panowie, czy Windows 8 zakupiony pare miechów temu w tej promocji za 69zł, jest "przywiązany" do laptopa z Win 7, do ktorego sie go kupilo i jak sprzedaje teraz lapka, to musze dorzucic tego Win 8, czy lapa moge sprzedac osobno, a Windowsa 8 zostawic sobie i zainstalowac w przyszlosci na jakims innym lapie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Technicznie nie powinno być kłopotu. Sam zakupiłem upgrade, ale to tak na prawdę pełna wersja Windowsa. Ostatnio instalowałem ją na czysty dysk i zainstalowała się jak zwykła wersja.8 nie wiąże się ze sprzętem, przynajmniej tak jest wg licencji. Co jest progresem w stosunku do poprzednich wersji (chociaż instalowałem 7 po wymianie bebechów i też poszła, tylko musiałem aktywować system przez telefon). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 A zdradzilbys jak to poszlo bez wczesniejszego Windows 7 ? Generalnie Windows 7 mam, wiec to nie problem, ale jakos nigdy nie mialem przekonania do takich "nakładek" i preferuje czyste instalacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zwyczajnie. Przy wyborze updatu wybrałem obraz iso. Wypaliłem płytę i okazało się, że to tak naprawdę pełna wersja Windowsa. Jak ją instalowałem na sformatowany dysk to się zainstalowała, tak jak zwykła wersja. Tak zresztą podejrzewałem, że nie ma jakiejś specjalnej wersji update. Za każdym razem to pełny win 8. Tylko ewentualnie przy teoretycznej kontroli, trzeba wykazać, że ma się poprzednią wersję, która pozwalała nam na zakup 8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Przecież ten "upgrade" to nazwa licencji. Zawsze tak było. A to czy instalujesz od nowa czy na istniejący system to kwestia wyboru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2013 Kurde, nie wiem skad mi sie wzielo, ze trzeba najpierw 7ke instalowac... Pamietam, ze jakas afera byla zaraz po tym update, jakies sposoby nawet opisywali jak to ominąć itp. itd. A tu faktycznie, wkladam plyte i normalna instalacja jak na 7ce poszla... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2013 ni trzeba jest sposób na ominięcie tego sam tak zrobiłem, żeby mieć czystą instalacje z secure boot na partycji gpt, link do instrukcji http://www.dobreprogramy.pl/zwojtek/Jak-zainstalowac-Update-do-Windows-Pro-na-czystej-partycji,37936.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sts Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2013 Panowie czy ta wersje systemu można wykorzystać do aktualizacji windows xp home 32bit? http://www.morele.net/microsoft-windows-8-professional-pl-upg-box-517163/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katoda Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 Jak najbardziej, nawet w opisie towaru ładnie jest to napisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sts Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 Dziękuję za info, czy wersje upg mogę zainstalować na czysto od nowa? czy muszę ją nałożyć na xp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 najlepiej zrob tak ze instalujesz xp i nakładasz na to upgrade win 8 potem format i czysta instalka win8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katoda Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 Ptys, nie ma co kombinować, prościej zrobić wolne miejsce na dysku i tam zainstalować ósemkę. Będzie miał czysty system i przy okazji nie straci możliwości bootowania do starego systemu, gdyby z jakiegoś powodu musiał do niego wracać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoPC Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Czy aktualizacja Windows 8 Upgrade do Windows 8.1 będzie darmowa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katoda Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Wszystkie znaki na niebie i ziemi tudzież doniesienia prasowe wskazują że tak, przynajmniej na chwilę obecną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoPC Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Gdzieś w komentarzach na stronie jednego ze sklepów przeczytałem że podobno nie da się aktywować Windows 8 Upgrade instalowanego "na czysto". Prawda to ? Może dlatego taka niska cena tego Windows ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Gdzieś w komentarzach na stronie jednego ze sklepów przeczytałem że podobno nie da się aktywować Windows 8 Upgrade instalowanego "na czysto". Prawda to ? Może dlatego taka niska cena tego Windows ? Nie wiem jak jest teraz, ale kilka miesięcy temu nie było z tym problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 Raczej nie prawda. Nie ma wersji upgrade i jakiejś innej. Jest tylko jedna wersja windowsa, tylko różnie się nazywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...