iamthekacper Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2011 Witam mam problem jak w tytule ale zacinanie polega na częstym doczytywaniu filmu;/ podczas oglądania po jakimś czasie napęd rusza płyta i doczytuje się dalej film w tempie przyspieszonym przez tyle czasu na ile się zacięło.Czy jest to powodowane nie wiem?? zapełnieniem jakiegoś bufora?? Czy musze coś w opcjach napędu/ programu pozmieniać?? Używam PowerDVD 10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2011 Odtwarzając przy użyciu WMP problem występuje nadal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iamthekacper Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2011 Odtwarzając przy użyciu WMP problem występuje nadal? A on adtwarza blu-ray?? z wszystkiemi jego funkcjami?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2011 Myślę, że powinien... DVD odtwarza w porządku... sprawdź to: SlySoft AnyDVD HD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iamthekacper Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2011 Myślę, że powinien... DVD odtwarza w porządku... sprawdź to: SlySoft AnyDVD HD sprawdzę w domu jak będę a jeszcze mi do głowy przyszło rozwiązanie typu oszczędność (zarządzanie energią) energii może to to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpectatorX Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2011 Zaktualizuj firmware napędu. Co do oprogramowania odtwarzającego to według mnie najlepszy jest arcsoft totalMEdia Theatre. Nie jestem pewien czy wmp obsługuje blu-ray. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iamthekacper Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2011 (edytowane) Zaktualizuj firmware napędu. Co do oprogramowania odtwarzającego to według mnie najlepszy jest arcsoft totalMEdia Theatre. Nie jestem pewien czy wmp obsługuje blu-ray. zmieniłem opcję zasilania na wysoka wydajność i już nie mam takich zacięć czasami wyskoczy sekundowe ale to może wynikać z błędu odczytu Edytowane 8 Listopada 2011 przez iamthekacper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iamthekacper Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Niestety problem powrócił;/ . Pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...