karaś1990 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 Witam. Mam problem z LG Swift 2X. Telefon chodzi super dopóki nie zostawię go na jakiś czas nic z nim nie robiąc(wystarczy góra godzina). Klikam górny przycisk chcąc go odblokować, a on nie wstaje. Wyciągam baterię, wkładam i odpala. Po włączeniu stan baterii=90%, tak więc coś nie tak. Inny problem, też z baterią. Wczoraj kładąc się spać około 1 zostawiłem telefon mający 90% baterii(advanced task killer zainstalowany, autosynchronizacja wyłączona, nic konkretnego nie włączone). Rano o 9 chcę odpalić fona, nie wstaje. Podłączam do ładowarki i okazuje się, że telefon ma 1% baterii. Myślicie, że bateria jest uwalona i iść z tym do serwisu? Napisałem do LG z pytaniem wtf i czekam na odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emikyou Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 Task killer? Ich używanie było "modne" ze 2 lata temu, a skuteczne - nigdy (chyba, że w negatywnym sensie). Więc łaskawie zrezygnuj z niego, a najlepiej zrób full wipe. Punkt drugi - wgraj sobie inny soft (CM albo MIUI). Tertio - albo bateria, albo ten typ tak ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...