Ray____ Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 (edytowane) Witam. Szukam telewizora do salonu razem z kolumnami (chyba dwoma?). Odległość od sofy będzie wynosiła 3,5m. Ważne jest to, że telewizor nie może być szerszy niż 90cm i wyższy niż 81 cm. ( ale priorytetem jest szerokość ). Będzie służył głównie do oglądania Cyfrowego Polsatu. Fajnie jakby miał wejście HDMI i USB (na pendrive). Chciałbym móc podłączyć do niego np. laptopa i z niego oglądać film. Budżet to jakieś 2000zł. Chociaż rozważę też droższe propozycje, ponieważ nie jest to ścisła granica. Pozdrawiam. Edytowane 16 Września 2011 przez Ray____ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ray____ Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 F5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 Tak z grubsza zerknąłem i max 37" wejdzie i to w wersji z cienką ramką (led). 3,5m i tak mały ekran - dobrze nie będzie (wskazane byłoby tak z 46", które oczywiście Ci się nie zmieści). Jaki model ... tu gorsza sprawa. Sony EX500 nie wejdzie w wersji 37" a Sony EX720 za drogi (akurat ofertą sony się intensywnie interesowałem). Musisz sam pooglądać. Z tego co w sklepie widziałem to LG nieźle wyświetlają (matryca IPS - lepsze kąty niż w PVA ,ale gorszy kontrast - w markecie akurat tej słabości tak nie widać, ale w ciemnym pokoju może być gorzej). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...