Skocz do zawartości
Ray____

TV do salonu. 3,5m.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Szukam telewizora do salonu razem z kolumnami (chyba dwoma?). Odległość od sofy będzie wynosiła 3,5m. Ważne jest to, że telewizor nie może być szerszy niż 90cm i wyższy niż 81 cm. ( ale priorytetem jest szerokość ). Będzie służył głównie do oglądania Cyfrowego Polsatu. Fajnie jakby miał wejście HDMI i USB (na pendrive). Chciałbym móc podłączyć do niego np. laptopa i z niego oglądać film. Budżet to jakieś 2000zł. Chociaż rozważę też droższe propozycje, ponieważ nie jest to ścisła granica. Pozdrawiam.

Edytowane przez Ray____

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak z grubsza zerknąłem i max 37" wejdzie i to w wersji z cienką ramką (led). 3,5m i tak mały ekran - dobrze nie będzie (wskazane byłoby tak z 46", które oczywiście Ci się nie zmieści). Jaki model ... tu gorsza sprawa. Sony EX500 nie wejdzie w wersji 37" a Sony EX720 za drogi (akurat ofertą sony się intensywnie interesowałem). Musisz sam pooglądać. Z tego co w sklepie widziałem to LG nieźle wyświetlają (matryca IPS - lepsze kąty niż w PVA ,ale gorszy kontrast - w markecie akurat tej słabości tak nie widać, ale w ciemnym pokoju może być gorzej).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi