Edward22 Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2011 Chcę kupić drukarkę, ale czytałem gdzieś, że niektóre mogą być niebezpieczne (podczas pracy emitują coś, co działa na nasz organizm jak dym papierosowy). Czy możecie polecić coś, co nie jest szkodliwe dla zdrowia? Ja się zupełnie na tym nie znam. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 Atramenty nie szkodzą..... laserówki bardzo stare miały OPC z selenu i były szkodliwe.... nowe nie sa szkodliwe ale nie można wykluczyć wszystkich zagrożeń ( np sypiacy się toner ).. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacoleh Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2011 laser nie szkodzi, polecam panasonici, np mb2000 (japoncczycy maja fiola na punkcie zdrowia) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...