SpeedyBangBong Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2011 (edytowane) Witam. Jak już napisałem posiadam drukarkę HP 5150 i już po raz któryś mam z nią problem. Otóż komputer wykrywa mi ją i pisze że jest podłączona (pod USB podpinam)... (win 7) Lecz gdy próbuję coś wydrukować dokument dodaje się do kolejki i nic więcej a gdy chcę go usunąć, lista z kolejką się zacina i nie da się z nią nic zrobić. Najgorsze jest że problem pojawia się co jakiś czas. (Co prawda dość sporadycznie bo ostatnio było chyba ponad pół roku temu) i również na WIN XP. Odinstalowywałem drukarkę, sterowniki z HP, port drukarki, przeinstalowywałem drukarkę, resetowałem i nic nie działa. Na czystym Win 7 z windowsowymi sterownikami działała ale formatowanie mi nie na rękę akurat. Jakieś pomysły ? Może ktoś oprócz mnie, miewa takie problemy ? Edytowane 18 Września 2011 przez SpeedyBangBong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sowabezdrukarki Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 Może czs kupić nową drukarkę albo pujść do serwisu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...