Solar Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Czy ktos wie kiedy bedzie mozna kupic i na jakich chipsetach plyty pod procki AMD obslugujace AGP x 8 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 chyba nie prędko szczególnie w polsce, AGP x8 raczej nie wejdzie tak szybko, nawet nowy matrox który miałbyć odrazu na agp x8 najpierw będzie na x4 :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 agp 4 na razie wystarcza jeszcze na zachodzie agp 8 nie wyszło a co dopiero w polsce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 To po co nVidia latem bedzie wydawala GF4 na agp8??? A pozatym jest juz prototyp MSI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 To po co nVidia latem bedzie wydawala GF4 na agp8??? A pozatym jest juz prototyp MSI. Po to, żeby debile kupowali nowe cudowne karty na AGPx8.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Plyt z AGP 8x pokazano ostatnio bardzo duzo...pytanie kiedy wejda do sklepow, ja mysle ze dosc szybko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greenskin Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 hejka agpx8 pojawi się prawdopodobnie pod koniec lata razem z nowymi kartami graficznymi. co do wydajności to wzrośnie do 5%. jedyna poważna korzyść to przekazy video, które "zżerają" możliwości agp w astronomicznym tempie :) . pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 A jednak troche sie mylilem co do AGP 8x tutaj troche informacji http://www.digitimes.com/NewsShow/Article....pages=05&seq=32 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brevis Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Przepowiednie głosza ,ze bedzie to pod koniec ad.2002,ale jak bedzie naprawde tego nawet najstarsi indianie nie wiedza.Wiem tylko jedno że dla mnie przesiadka sie zacznie jak wejda na rynek Amd-eki 64 bitowe,dyski serial ata,agpx8.......A na razie nie ma co sie za bardzo podniecac!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bones123 Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 nawet jesli agpx8 wyjdzie jutro i karty w sobote, to ja osobiscie wyznaje ZSP(zasada zwyklego polaka:P), czyli nie pakuj sie w nowosci. sam kupilem gf4mx440 zaraz jak przywiezli na gielde i teraz zaluje. bo nie wyszlo nic co "zmuliloby" stara grafe tak powaznie ze nie da sie grac, za teraz mialbym za ta kase cos lepszego. a tak wogole to nie widzialem jak te agpx8 bedzie sie sprawowalo, bo jak tu ktos mi mowi ze wrost wydajnosci +5% to ja sie chetnie z radosci ROTFL !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Przeciez juz chyba mozna dostac plyty z agpx8, tak mi sie wydaje z e w plytach z chipsetem viap4x333 jest juz agpx8, jestem na 99 % pewien. Nie rozumiem, wy tacy specjalisci od hardłeru nie wiecie tego ? śmiechu warte, może powinniscie sprzedawać pietruche na bazarze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bones123 Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Przeciez juz chyba mozna dostac plyty z agpx8, tak mi sie wydaje z e w plytach z chipsetem viap4x333 jest juz agpx8, jestem na 99 % pewien. Nie rozumiem, wy tacy specjalisci od hardłeru nie wiecie tego ? śmiechu warte, może powinniscie sprzedawać pietruche na bazarze :) sorx gosciu ale ja nie jestem zaden spec od niczego. a na swoja obrone powiem ci tyle ze nawet nie mam netu (okazjonalnie korzystam u koompla) tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Nu P4X333 ma agp 8x..... tylko kup plyte na tym oparta w polsce :P , KT400 tysh ma ,ale moshna stac sie tylko wlascicielem jesli akurat pracujesh w VIA i masz chody :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 "]Nu P4X333 ma agp 8x..... tylko kup plyte na tym oparta w polsce :P , KT400 tysh ma ,ale moshna stac sie tylko wlascicielem jesli akurat pracujesh w VIA i masz chody :P Widziałem taką na giełdzie, po drugie to mozesz sobie w Action zamówić, a chipset kt 400 jeszcze nie miał swojej premiery (chyba) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 P4X333 jest pod Pentium4/Celerona Socket 478 a nie pod AMD. Za dużo mięcha, a za mało warzyw :lol: :lol: KT400 jest pod AMD i ma AGP. NA rynku jeszcze nie ma jej....ale nie mówię, że paru ludzi już ją nie testuje. Kwestia 2 miesięcy, a wyjdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...