Skocz do zawartości
JejoX

Klawiatura+mysz bezprzewodowa do 200zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Zakupiłem niedawno plasme 42" i chciałbym wykorzystać ja do okazjonalnego grania i z tego powodu poszukuje jakiegos niedrogiego zestawu klawiatury bezprzewodowej i myszy.Zestaw miałby działać w odległości ok 3m od komputera.W zwiazku z tym dwa pytanka:

Nie wiem czy szukac zestawów klawiatury i myszy razem czy lepiej jest kupic je osobno?

Zestawy klawa i mysz maja jeden wspolny odbiornik czy kazde ma osobny?

Nie chce zadnego zestawu z dziesiatkami przyciskow multimedialnych jak np.Logitech MK710.Nie lubie klawiatur typu curve.Na allegro , patrzac na zestawy w oko wpadły mi dwa:

MICROSOFT Wireless Desktop 3000 Blue Track (1812931506) - Aukcje internetowe Allegro

PROMOCJA LOGITECH MK520 KLAWIATURA MYSZ BEZPRZEWOD (1811184248) - Aukcje internetowe Allegro

I w zasadzie to by bylo na tyle jesli chodzi o takie zestawy:/Ktory z nich bedzie lepszy do gier FPS i czy nie lepiej bedzie faktycznie kupic osobno mysz i klawiature?Np:

Klawiatura Logitech K340 płaska kompaktowa Łódź (1820334739) - Aukcje internetowe Allegro

+

Mysz dla Graczy A4TECH XG-760 X7 +Podkładka 200MP* (1807780788) - Aukcje internetowe Allegro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam jestem zwolennikiem bezprzewodowych urządzeń Logitecha ze względu na ich dobry zasięg, długo trzymające baterie i ogólną trwałość.

Obecnie w biurze używam MX1100, a w domu przy laptopie mam zestaw M705 + K520 podłączone jednym odbiornikiem. Więcej możesz poczytać tu:

Mysz + klawiatura - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne

Logitech Laser Cordless Mice - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne - strona 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten A4-tech moze być bardzo malutki jesli chodzi o rozmiar myszki.

Swoja droga ja wczoraj pojechalem po bandzie i zamowilem takiego Logitecha by od czasu do czasu pograc na kanapie czy na uczelni:

http://www.morele.net/logitech-trackball-m570-351208/

Za pare dni zdam relacje czy sie sprawdzil.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam jestem zwolennikiem bezprzewodowych urządzeń Logitecha ze względu na ich dobry zasięg, długo trzymające baterie i ogólną trwałość.Obecnie w biurze używam MX1100, a w domu przy laptopie mam zestaw M705 + K520 podłączone jednym odbiornikiem. Więcej możesz poczytać tu:Mysz + klawiatura - PurePC.pl - Forum DyskusyjneLogitech Laser Cordless Mice - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne - strona 2

No wlasnie chce logitecha nie dlatego ze jestem jego fanem tylko z braku innych produktow w podobnej cenie.Nie wie mczy M705 nie jest zbyt wysoka?

Obecnie posiadam A4tech X750BF jest dla mnie idealna(tyle ze na kablu).Cos tego rozmiaru i tego typu mozna znalezc w bezprzewodowej ofercie?

Ten A4-tech moze być bardzo malutki jesli chodzi o rozmiar myszki.Swoja droga ja wczoraj pojechalem po bandzie i zamowilem takiego Logitecha by od czasu do czasu pograc na kanapie czy na uczelni:http://www.morele.net/logitech-trackball-m570-351208/Za pare dni zdam relacje czy sie sprawdzil.

Myszka :shock:

Edytowane przez JejoX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi