vreckingirl Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 Cześć ;) Mam do Was pytanie i prośbę o pomoc. Otóż chciałabym zakupić kartę dźwiękową do laptopa TOSHIBA L305 Toshiba Satellite L305-S5883 Laptop Technical Specifications | Notebook Drivers do którego w najbliższym czasie kupię słuchawki, zdecyduję się na Sennheisery HD 205, chyba że jakiś przypływ gotówki pozwoli mi na coś droższego. Z tego co czytałam nie każda karta jest kompatybilna z danym laptopem dlatego zdaję się na Was, ponieważ sama niestety nie mam takiej wiedzy. Na kartę planuję wydać do 300 zł. Oczywiście nie spodziewam się cudów na takim sprzęcie, chodzi mi o maksymalne podniesienie jakości dźwięku za taką kwotę, ponieważ póki co, nie stać mnie na nic więcej. Z góry dziękuję za pomoc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamail86 Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 W tej cenie możesz kupić bardzo dobrą X-Fi HD. Ale do tych słuchawek myślę że w zupełności wystarczy i Xonar U1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vreckingirl Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 Hm w takim razie jeśli będzie mnie stać to kupię X-Fi HD mając nadzieję, że po HD 205 szybko przyjdzie czas na lepsze ;) A jeśli nie, to Xonara. Bardzo dziękuję ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...