maxymili Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 Jakie baterie Duracell R6 AA wybrać do modelu sterowanego na radio? Znalazłem trzy rodzaje, -zwykłe AA1zł -procell 1,49zł -plus 2,10zł Z akumulatorkami miałem już problemy więc wolę się nie bawić i kupić więcej baterii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 Z akumulatorkami miałem już problemy więc wolę się nie bawić i kupić więcej baterii. Mam dwa pytania: - jakiej ładowarki używałeś? - jakich akumulatorków używałeś? ... po prostu trochę to nieekonomiczne kupować jednorazówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2011 Używałem ładowarki cyfrowej, dobrej polskiej, chwilowo mi gdzieś ją wcięło. Zresztą wygodniej mi jest kupować bateryjki po 1,50, które wytrwają 5 razy dłużej niż aku. Nie muszę się martwić o gniazdko i wozić ładowarki, która potem mi się zapodzieje. Głównie dla wygody i przy tej cenie nie ma sensu wg mnie oszczędzać w tak drogi i niewygodny sposób. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2011 bateria za 1,5zł przetrwa max tyle co aku. Bo realnie mają po 1500 mah. A przy modelu na radio to już w ogóle. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...