igesio Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 (edytowane) Witam, Za każdym razem jak włączam Nortona dostaje komunikat "Nie można otworzyć tego programu marki Norton. Ponownie uruchom komputer" pod nazwą błędu 8500,108. ImageShack Natomiast co jakiś czas (kilka dni, tygodni) włacza się automatyczne skanowanie systemu, które niestety nic nie robi. Włącza się okienko, ale Norton nie skanuje. W każdym razie, poczytałem o błędzie 8500,108 i na stronie Symanteca pisało żebym pobrał najnowszą wersje Nortona (http://tinyurl.com/6xrzo2e ), natomiast na innych portalach ludzie doradzali żebym przeinstalował lub deinstalował Nortona. Nortona mam legalnego, natomiast nie znam jego wersji ponieważ nie mogę go włączyć. Wersje systemu mam Windows XP SP3. Wie ktoś jak zdeinstalować (lub naprawić, itp.) Nortona np. za pomocą płytki albo czegoś innego? Bo wolałbym nie instalować nowszej wersji. Edytowane 19 Września 2011 przez igesio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 (edytowane) Norton Removal Tool 2012.0.0.19 download - Programy & Spolszczenia Możesz spróbować uruchomić płytkę, nie wykluczone, że będą opcje usuń, naprawa czy podobnie. Nie wykluczone, że starsza wersja Nortona nie będzie działać w Windoswsem po aktualizacjach. Edytowane 19 Września 2011 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...