viper Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Witam. Potrzebuje program ktory by wyszukiwal z katalogu pliki mp3 i usuwal powtarzajace sie. gdyz czasami mi sie tak zdaza ze zassysam po kilka plikow mp3 z roznych zrodel i czasami nie wyzuce d_u_p_likatow Najlepiej zeby ten program tez przy sortowaniu (usuwaniu) wybieral ten plik o lepszej jakosci. Zastanawia mnie czy cos takiego jest i jesli tak to czy ktos o tym slyszal? a moze juz to bylo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Jest taki plugin do ACDSee32. Nazywa sie duplicate finder. Znajdziesz go tylko w wersjach PowerPack 3,4. Moze jest tez w 5. Pozwala wyszukiwac duplikaty oraz powtarzajace sie nazwy plikow. Mam nadzieje ze wiesz co to jest "duplikat"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 co jest w slowie d_u_p_l_i_c_a_t_e lub d_u_p_l_i_k_a_t ze je powycinalo??????? :evil: Powinno byc tez cos w Total Commanderze do takich operacji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viper Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 dzieki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...