Skocz do zawartości
wojto19a

Zamykanie systemu XP

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem z zamykaniem Windowsa XP. Podejrzewam, że głównym powodem może być iMesh. Kiedy daje zamknij system to coś sie zamyka, ikonki koło zegara znikają i w pewnym momencie z głośników słychać charakterystyczny dla wystąpięnia błędu "ding", ale nic sie nie wyświetla i zamykanie systemu ustaje. Żeby zamknąć system musze jeszcze raz klikać zamknij system. Czy znacie jakiś sposób, żeby coś z tym zrobić??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problem w tym, że nie moge wyinstalować iMesha, bo mam zapuszczone dużo rzeczy do ściągania i są one dla mnie bardzo ważne. jak wyinstaluje to wszystko to utrace. Domyślam sie że to iMesh, bo przed formatką jak go zainstalowałem to się to działo i teraz po formatce jak go zainstalowałem to znów sie dzieje to samo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Próbuj tego:

Wejdź w edytor rejestru, rozwiń HKEY_CURRENT_USER i z CONTROL PANEL wybierz DESKOP (nie rozwijaj). Zobacz, czy po prawej masz AutoEndTask - pewnie go nie masz. Klikasz RMB na DESKO dajesz na NOWY i WARTOŚĆ CIĄGU. Teraz daj na MODYFIKUJ i w jego wartości wpisz 1. Próbuj - moze pomoże :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeleciałem system Ad-aware'm no i iMesh przestał działać :), no ale trudno. Sprawdziłem więc usuwając iMesha i to chyba nie jego wina. Zresztą kumpel ma to samo. Trudno, dzięki za podpowiedzi, jakoś bede z tym żył :), idzie sie przyzwyczaić. Szacuneczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi