wojto19a Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Mam problem z zamykaniem Windowsa XP. Podejrzewam, że głównym powodem może być iMesh. Kiedy daje zamknij system to coś sie zamyka, ikonki koło zegara znikają i w pewnym momencie z głośników słychać charakterystyczny dla wystąpięnia błędu "ding", ale nic sie nie wyświetla i zamykanie systemu ustaje. Żeby zamknąć system musze jeszcze raz klikać zamknij system. Czy znacie jakiś sposób, żeby coś z tym zrobić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 No jak myślisz że to iMesh to go odinstaluj i zobaczy czy też tak będzie jak tak to pisz, coś się pomyśli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Problem w tym, że nie moge wyinstalować iMesha, bo mam zapuszczone dużo rzeczy do ściągania i są one dla mnie bardzo ważne. jak wyinstaluje to wszystko to utrace. Domyślam sie że to iMesh, bo przed formatką jak go zainstalowałem to się to działo i teraz po formatce jak go zainstalowałem to znów sie dzieje to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Próbuj tego: Wejdź w edytor rejestru, rozwiń HKEY_CURRENT_USER i z CONTROL PANEL wybierz DESKOP (nie rozwijaj). Zobacz, czy po prawej masz AutoEndTask - pewnie go nie masz. Klikasz RMB na DESKO dajesz na NOWY i WARTOŚĆ CIĄGU. Teraz daj na MODYFIKUJ i w jego wartości wpisz 1. Próbuj - moze pomoże :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Oczywiście ma być DESKOP, a nie "DESKO" i w tej wartości ciągu wpisujesz "AutoEndTask" :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Piekielne cholerstwo! Nie pomogło :( ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 to moze byc wina jakiegos spywarea ktory instaluje sie razem z imeshem, przelec system Ad-aware 6.0 i wszystko powinno byc ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 a nie możesz po prostu wyłączyć imesha z autostartu na chwile :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Przeleciałem system Ad-aware'm no i iMesh przestał działać :), no ale trudno. Sprawdziłem więc usuwając iMesha i to chyba nie jego wina. Zresztą kumpel ma to samo. Trudno, dzięki za podpowiedzi, jakoś bede z tym żył :), idzie sie przyzwyczaić. Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 na pewno da sie to jakos załatwić. Sprobuj wyłączyć z autostartu wszystkie zbędne programy, potem bedziesz je mogł przecież właczyć spowrotem (start>uruchom>msconfig>uruchamianie) i napisz czy pomogło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...