Gość Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2011 witam, jestem nieszczęśliwym użytkownikiem neostrady, a mój modem nie współpracuje z windows 7, który mam na komputerze. postanowiłem więc kupić router netgear dgn2200 kompatybilny z 7. chciałbym wiedzieć jakie mam opcje jego podłączenia: czy mogę bezpośrednio z gniazdka telefonicznego do komputera, czy trzeba najpierw do gniazdka podłączyć neosiowy modem a dopiero poźniej do modemu router? jeśli pierwsza opcja jest możliwa to super, a jeśli tylko ta druga to czy nie będzie przeszkadzało, że modem jest niekompatybilny z windowsem 7? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2011 Kompatybilność routera i Win7 nie ma nic do rzeczy (nie jest nawet istotna). Router posiada wbudowany modem. Kabel telefoniczny -> router -> kabel lan lub bezprzewodowo. O ile dobrze zrozumiałem Twoje wątpliwości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 tak, dziękować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...