DrKleiner Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2011 To ja dorzucę Ford Mustang GT500 Shelby z `67 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2011 Niestety nie da się wybrać jednego wymarzonego auta. Wiele chciałbym mieć, lecz jest dla mnie bardzo istotna "5tka": 1. 1937 Delage D8-120 S Pourtout Aero Coupe 2. 1936 Bugatti Type 57SC Atlantic (57591) 3. Aston Martin One-77 4. Aston Martin DBS Carbon Black 5. Mad Max Interceptor 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirgo23 Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 (edytowane) Fajne auto, bardzo mi się podobają, szkoda tylko, że nie mogę sobie takiego kupić!!! Naprawdę rewelacyjne! Najbardziej podoba mi się te z aut na przykład coś w stylu http://www.thecoolist.com/james-bond-aston-martin-db5/ Edytowane 25 Października 2011 przez mirgo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 W tej kwestii jestem jakiś "dziwny". Nie podobają mi się sportowe, kosmiczne, dzikie samochody powodujące u większości wzrost wilgotności. Mój wymarzony samochód ma być po prostu praktyczny i dobry. Czyli jeśli bym miał szaleć to jakieś Volvo(sedanik jakiś), Audi (chociażby jakaś A4), ew. jakiś niezniszczalny SUV. Czyli typowo do jeżdżenia, a nie jarania się jego "zajebistością". Sportowe samochody w szczególności mają minus. Co innego już samochody typy "ekskluzywna limuzyna" - tylko też nie choinka. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Z przyziemnych - Fiat Croma: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 W tej kwestii jestem jakiś "dziwny". Nie podobają mi się sportowe, kosmiczne, dzikie samochody powodujące u większości wzrost wilgotności. Mój wymarzony samochód ma być po prostu praktyczny i dobry. Czyli jeśli bym miał szaleć to jakieś Volvo(sedanik jakiś), Audi (chociażby jakaś A4), ew. jakiś niezniszczalny SUV. Czyli typowo do jeżdżenia, a nie jarania się jego "zajebistością". Sportowe samochody w szczególności mają minus. Co innego już samochody typy "ekskluzywna limuzyna" - tylko też nie choinka. i tu wychodzi różnica pomiędzy pasjonatem motoryzacji a zwykłym użytkownikiem przemieszczającym się z punktu A do B. 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Ja mam troche prostsze marzenie, ale o ile samo autko jest jak najbardziej realne, to jest haczyk - interesuje mnie w nim praktycznie sama karoseria. Całe wnętrze było by do wymiany na coś współczesnego - deska rozdzielcza, kierownica, fotele, elektronika, ogólnie coś jak robią np. w Pimp My Ride, tylko bez tych szpetnych idiotyzmów, po prostu współczesne elementy. Wiele technicznych części zapewne też by trzeba wymienić, a na to wszystko trzeba by z kilkadziesiat tysięcy, czyli pewnie nawet pod 10 razy tyle co za samo auto, dlatego można to nazwać marzeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 (edytowane) karwa jak można marzyć o fiacie croma :blink: zwątpiłem... moje to tam się zmieniają z roku na rok ale obecnie: Bowler Nemesis Nissan GT-R Switzer Performance Ferrari 458 Italia Maserati Quattroporte S Range Rover Sport Shelby Cobra 427 Ford Mustang GT500 Eleanor 1967 Mercedes SL 65 AMG Black i spooro innych samochodów... na liście jest sporo klasyków i offroadowych potworków długo by wymieniać. wiele pozostaje w strefie dalekich marzeń... pozostaje nacieszyć się grając w forze :lol: Edytowane 1 Listopada 2011 przez slavOK 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 realne marzenie : mercedes w124 marzenie nierealne: kazdy amerykanski muscle car :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2011 Popuszczając wodze fantazji - gdybym był multimiliarderem w stylu Tonego Starka czy Bruce Wayna to miał bym ogromny garaż pełen różnych aut : Lista wraz z docelowym kolorem : Sportowe Ferrari 360 Spider ( Czerwony ) Ferrari Testarossa ( Czerwony ) Lamborgini Countach ( Czarny ) Lamborgini Diablo VT 6.0 ( Czarny ) Dodge Viper GTS-R ( czerwony ) Dodge Viper Cabrio ( czerwony ) Dodge Charger 2007 (czarny ) Dodge M4S ( Czarny ) Toyota Supra ( Czarna ) Pontiac Transam ’80s ( Czarny ) Pontiac GTO ‘60s ( Czarny ) Ford Mustang 60s ( Srebrny ) Ford Mustang Shelby GT-500 (Czarny ) Ford GT ( biały z czarnym podwójnym pasem ) Chevrolet Corvette C4 ( Czerwony ) Chevy Corvette C3 (Srebrny ) Chevy Camaro G1 ( Czerwony z czarny pasem na masce i dachu ) Koenigsegg CC Koenigsegg CCX Koenigsegg CCR Mitsubishi Lancer EVO IX/X Subaru Impreza Shelby Cobra Nissan 350Z Nissan GT-R Nissan Skyline GT-R Aston Martin DB9 Aston Martin DBS Acura NSX SUV/SUT/4x4/Ciężarówki Hummer H1 Hardtop HEMI ( Czarny ) Jeep Grand Cheeroke Overland 5.7l HEMI ( Czarny ) Dodge RAM SRT-10 (Czarny ) TATRA 813 KOLOS ( Czarny ) Lista trochę stara . A jak bym miał technologię ze STAR TREK ( Replikator przemysłowy albo nawet kilka , do tego Holodek ) to doszło by kilka innych pojazdów : SUX 6000 Landmaster Pursuit Special i Mack z Mad Maxa . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 W sam raz na polskie drogi i polskich kierowców:) 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emikyou Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 Jaguar E-Type tylko mnie się podoba? http://www.hondosackett.com/Fernando/wiki/uploads/Main/JaguarETypeV12.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2012 Ładny Jag, od dziecka je lubiłem. Ale realnie patrząc. Mitshubishi Galant GTO, a z niższej i osiągalnej niedługo mam nadzieję, półki cenowej, Proton Satria (Colt GTI z zajebistym ori bodykitem). Bezawaryjne japońskie auto i dosyć młode (10latek do wyrwania). Mi tam nic więcej nie trzeba. I nie mówi tego wozidupa a pasjonat właśnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloodneo Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2012 (edytowane) Audi ABT TT RS takie bardziej realne hehe Ford Mustang GT500 :) Słyszałem i widziałem inne Mustangi tego akurat nie, ale właśnie go chciałbym mieć najbardziej :) Edytowane 18 Stycznia 2012 przez Bloodneo 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 Datsun 240Z:) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fight.club.member.1999 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Bugatti Veyron http://www.youtube.com/watch?v=7NZ9X9A2efA&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=LSFX9vrwJf8&feature=related Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 BMW e38 750iL <3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...