janekwisniewskipadl Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 (edytowane) Czy ktos spotkal sie z sytuacja nie przyjecia mandatu za picie w miejscu publicznym 100zl? Jakie sa tego nastepstwa? Zgaduje, ze przyjdzie pismo i bede musial zaplacic i tak, ale jakie to koszta beda? 100zl + jakies 50zl za sprawe sadowa czy jakies 500zl? Bo jesli to drugie to zle mi sie to widzi. A historia ogolnie dluga nie ma co jej pisac. Edytowane 23 Września 2011 przez Crash Zero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 Koszta sądu grodzkiego..... a powiem ci ze nie sa małe... ( u mnie to było 300zł opłaty sadowej - ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 W moim przypadku oplacalo sie odmowic. Mandat z 250zl (maly kombos) w sadzie zmniejszyl sie o 100zl, a koszty sadowe przeniesione na koszt panstwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 A dlugo czekaliscie panowie na pisemko? Rozumiem, ze teraz juz tego odkrecic sie nie da? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Znajomi mieli taki przypadek, nie przyjęcie mandatów, później kilka wizyt w sądzie, policjanci nie pamiętali zdarzenia i obyło się bez żadnej zapłaty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 Mi dali stowe + 20 kosztow, bratu 30zl bez kosztow :) mialo byc po 100zl wiec ogolnie troche zaoszczelismy. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...