delwin Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 (edytowane) Szukam dysku jak w temacie - nacisk jest na jego cichość/głośność ponieważ ma on służyć jako "biblioteka" z muzyką (pliki FLAC) podpięta do amplitunera za pośrednictwem gniazda USB, zatem nie chcę dodatkowych "efektów" przy cichym słuchaniu muzyki. Co moglibyście polecić? Szybkość nie jest bardzo istotna bo musi to być USB 2.0 i tak. EDIT:Może być zasilanie zewnętrzne albo poprzez jedno gniazdo USB - te "podwójne" nie wchodzą w grę z uwagi na to, że ampli ma tylko jedno gniazdo. Edytowane 24 Września 2011 przez delwin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 Passport 1TB, Dyski twarde - Ceneo.pl - cicho i na jednym kablu USB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delwin Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 Passport 1TB, Dyski twarde - Ceneo.pl - cicho i na jednym kablu USB Fajny ale to chyba USB 3.0 z którego i tak nie skorzystam. Opinie zaś są dość niepokojące... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 A co to za różnica czy dysk ma USB 3.0? Gorzej jakby był USB 2.0 a ty byś miał USB 3.0 - gdzie jest problem w drugą stronę? Co opiniami, to jedne z najlepszych dysków na rynku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mane Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 (edytowane) Kupiłem, zdecydowanie polecam. Bierz wersję USB3.0, model na USB2.0 jest droższy, przynajmniej w tych sklepach w których sprawdzałem. Ktoś może polecić jakiś pokrowiec na ten dysk? Edytowane 26 Września 2011 przez Mane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delwin Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Kupiłem, zdecydowanie polecam. Bierz wersję USB3.0, model na USB2.0 jest droższy, przynajmniej w tych sklepach w których sprawdzałem. Ktoś może polecić jakiś pokrowiec na ten dysk? Alternatywnie rozważałem NAS-a ale pewnie kupię router z wejściem USB to uzyskam podobny efekt (USB wystarczy na transfer po sieci) a dysk będzie bardziej wielofunkcyjny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...