Slayer Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Jakie znacie zespoły, gdzie wokalistą jest "czarny" :) Mi tylko świata w głowie Sepultura. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 ja tam murzynow nie slucham :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Na pęczki jest w HH, ale metal :? :? Niech pomyśle, tylko przypomina mi się Sepultura. Może o kimś zapomniałem. BTW Ozzy Osbourne - ciekawe czy jest murzynem :mrgreen: . Wisi mi nad łóżkiem i tak sobie rozmyślam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Body Count Living Colour (może nie byli super ostrzy ale za to wszyscy czarni) pierwszy wokal Faith No More był murzynem (Chuck Mosely) kilka innych kapel chodzi mi po głowie, ale nie moge skojarzyć :oops: ale rzeczywiscie nie są to rzeczy pierwszoligowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Sepultura i Rage Against the Machine ale to taki metal nie metal (RATM) ale i tak sa zarabisci, przeslanie zespolu jest WIELKIE, a Faith no more tez fajne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 A dokładnie to który member zespołu ( RATM) ? Tom Morello czy Zack de la Rocha, po zdjęciach jakoś nie mogę rozszyfrować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 A dokładnie to który member zespołu ( RATM) ? Tom Morello czy Zack de la Rocha, po zdjęciach jakoś nie mogę rozszyfrować. Obaj sa afroamerykanami i ich kolor nie jest tak oczywisty... ale mialem na mysli Morrelo;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 A dokładnie to który member zespołu ( RATM) ? Tom Morello czy Zack de la Rocha, po zdjęciach jakoś nie mogę rozszyfrować. Obaj sa afroamerykanami i ich kolor nie jest tak oczywisty... ale mialem na mysli Morrelo;]. co?! morrelo i zack afroamerykanie ?! buhahaha... LOL coś ci się chyba po<span style="color:red;">[ciach!]</span>liło i to nieźle hehe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 No to kto jest murzynem w RATM ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 odpowiedz prosta: nie ma murzyna w RATM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 ja tam murzynow nie slucham :lol: Czemu :?: 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 ja tam murzynow nie slucham :lol: Czemu :?: 8O reed ich nie słucha... on ich tylko napierdala :] hehe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 ja tam murzynow nie slucham :lol: Czemu :?: 8O Bo nie lubie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 ja tam murzynow nie slucham :lol: Czemu :?: 8O Jest odlam spoleczenstwa zwany Skin-head Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 metalu nie slucham , wole boba merleya :) , minimal , house , tricki , ewentualnie druma ale musi byc zajebisty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 e tam najlepszy jest japanese metal - adziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;-) Japonczycy kochaja grind core i "diabelki" wokalne ;-) a co do Murzynow to ja slyszalem tylko zespol Living Colour z czarnym wokalista i swietnym gitarzysta panem Vernonem Reidem - tez czarnym ;-) w sumie grali cos jak hard rock metal - ciezko opisac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 ja tam murzynow nie slucham :lol: Czemu :?: 8O Jest odlam spoleczenstwa zwany Skin-head Taak... zal mi ich bardzo :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 ja tam murzynow nie slucham :lol: Czemu :?: 8O Jest odlam spoleczenstwa zwany Skin-head Taak... zal mi ich bardzo :roll: Czy to ze jestem lysy i nie lubie sluchac czarnych, zaraz robi mnie skinem ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 ja tam murzynow nie slucham :lol: Czemu :?: 8O Jest odlam spoleczenstwa zwany Skin-head Taak... zal mi ich bardzo :roll: Czy to ze jestem lysy i nie lubie sluchac czarnych, zaraz robi mnie skinem ? 8O Ja tak nie napisałem... :roll: reed ich nie słucha... on ich tylko napierdala :] hehe... Pozostaje mi czekac na v<span style="color:red;">[ciach!]</span>l... 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 ja tam murzynow nie slucham :lol: Czemu :?: 8O Jest odlam spoleczenstwa zwany Skin-head Taak... zal mi ich bardzo :roll: Czy to ze jestem lysy i nie lubie sluchac czarnych, zaraz robi mnie skinem ? 8O Ja tak nie napisałem... :roll: reed ich nie słucha... on ich tylko napierdala :] hehe... Pozostaje mi czekac na v<span style="color:red;">[ciach!]</span>l... 8O plytki joke :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...