goldomor Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Witam. Od dzisiaj rana devianst art nie pokazuje mi miniatur zdjęć. Na każdej przeglądarce to samo, wygląda tak: Skanowałem kompa malwarebytesem, próbowałem czyścić dane przeglądarki, przywracać system? Co robić?!?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aimar Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 @goldomor: Nie korzystam z deviantart'a, wiec ciezko zgadywac, ale jestes pewien, ze to nie kwestia ustawien konta w serwisie, badz tez ustawien samego deviantart'a? Jesli czysciles cache przegladarek i przywracales system, ale zadne z tych nie pomoglo, to moze sprawdz, czy na nowo utworzonym profilu w systemie problem rowniez wystapi (w pewien sposob wskaze nam to, gdzie szukac przyczyny). Sprawdz tez, czy przypadkiem w firewall'u nie dodales reguly blokujacej hosta miniaturek na deviancie. Albo, jesli korzystasz z proxy/routera - moze tam zostalo cos zablokowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldomor Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Bardzo to dziwne, ale minął dzień i dzisiaj wszystko jest w porządku. Nie mam pojęcia jaka była przyczyna. Kolejny dowód na to, że z kompami nigdy nie wiadomo, tak czy inaczej dziękuję za pomoc. Z ciekawości poszperam w dzienniku mojego Comodo IS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Równie dobrze mógł się posypać skrypt na dA albo wystąpił problem z adblockiem jeżeli używasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldomor Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 A w operze istnieje takowa możliwość? Mam na myśli adblocka, jakiegoś oficjalnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...