dudek564 Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Witam. Mam problem z zacinającymi się reklamami na stronach www i filmikach na różnych stronach (youtube.pl , tvnplayer.pl .... ) Filmy oglądane z dysku działają płynnie . Próbowałem na kilku przeglądarkach , reinstalowałem adobe flesh i dalej bez zmian. Log z OTL Wklejka #599753 | Wklej.org Proszę o pomoc , mks antywirus online i avast nic nie wykrył . Czyściłem też CCleaner. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Jakie masz wtedy użycie RAM i CPU oraz jakie masz GPU, bo może nie posiada odpowiednich instrukcji, a zadanie jest przerzucane na nie i robi się wałek. Ew sprawdź jave.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek564 Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 jednostka nie jest mocna , kiedyś działało bez problemów . Jave też reinstalowałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Wrzuć Service Pack 3. Przeskanuj kompa przy pomocy AVG i wywal wszystko co znajdzie. Zaktualizuj przeglądarkę oraz wtyczki. Wyłącz AllPlayera w tle. Co tam robi Macromedia? Czy Flash od dobrych paru lat nie należy przypadkiem do Adobe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...