SlaY3R Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Witam. Chciałem zapytać co daje włacznie opcji Bass redirection w sound blaster ? niestety nie moge jej włączyć, bo jest niedostepna.. podobno sa jakies zmodywikowane sterowniki do mojej karty które umożliwiaja wlaczenia tej opcji... Bardzo by mi sie przydało podciagnąc bass tych głosnikach, bo zamiast dawać bass to buczą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Pobaw się equalizerem i crystalizerem (chociaz nie wiem, czy ten ostatni jest dostępny dla Twojej karty). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamail86 Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 A jak w ustawieniach karty ustawisz 5.1 to Bass redirection nadal jest niedostępne? Bo z tego co pamiętam to ta funkcja chyba działa tylko z oddzielnym kanałem dla subwoofera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaY3R Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Tak jest dostępna, ale ja mam zestaw 2.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...