Szyna1988 Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Witam ! Mam w planach zakupienie myszki Natec Falcon. Koniecznie zależy mi na takim a nie innym układzie klawiszy (skądinąd prawie identycznym jak w vx nano). Najbardziej interesuje mnie jednak jak owa mycha sprawdza się w grach. Nie jestem jakimś zawodowym FPSiarzem, częściej grywam w cRPG bądź w gierki pokroju Assassins Creed, Mass Effect itp. Dlaczego w ogóle zakładam temat : swojego czasu miałem zwykłą myszkę przewodową optyczną Targusa za 10-15 złotych, sprawowała się rewelacyjnie, działała bez problemu na podkładce jak i na obudowie laptopa, w Mass Effectach ani w innych grach w ogóle nie przycinała. Po tym jak po roku wyzionęła ducha zakupiłem Mediatech MT1083 BT Reloaded i tak się zaczęło ;) Mycha kompletnie nie dawała sobie rady ani w Mass effect ani w Assassin's Creed II (cały czas zacinała, o dziwo zaczynała płynnie chodzić w momencie gdy przekładałem ją na płaską powierzchnię laptopa, jednak ta, jako że błyszcząca powodowała "migotanie" kursora). Ponadto czasami traciła połączenie, aż do ostatniego poniedziałku kiedy to kategorycznie odmówiła współpracy z lapem i tyle. Z każdym innym komputerem oczywiście łączy się bez problemów. Stąd moje pytanie - czy myszki pokroju ów Nateca Falcona dadzą radę sprostać moim żądaniom ? czy lepiej znaleźć przewodówkę z takim układem klawiszy (jeśli tak, to czy mógłbym prosić o jakieś propozycje tak to 80 zł) ? A może ktoś ma pomysł jak przywrócić życie mojemu gryzoniowi (w sensie mt1083) i co było powodem jego odpałów ?? Co by uniknąć niepotrzebnych pytań w moim kierunku : sprawdziłem ustawienia bluetooth, sprawdziłem konfigurację BT w services.msc, ogarnąłem wszystkie menu, zaznaczyłem "pozwalaj innym urządzeniom łączyć się z tym komputerem", wszystko jest ok. Jedyne czego nie sprawdziłem to interferencji z routerem Wi-Fi. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...