Brzoza Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Gdzie sie to wylacza w windzie XP i gdzie sa punkty przywracania systemu zebym mogl je skasowac? Bo mi sie powoli malo miejsca na C: robi, a i tak nie potrzebne mi to jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Prawym klawiszem na mój komputer - właściwości. Tam masz przywracanie systemu. Jak jeszcze tego nie zrobiłeś to proponuję wyłączyć też hibernację ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Oka to mam, a gdzie sie kasuje punkty przywracania? Bo przeciez gdzies winda to zapisuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Jak wyłaczysz przywracanie to punkty przywracania się same kasuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Wlasnei zauwazyem, 700 mega wiecej wolnego miejsca! Ale tak na przyszlosc chcialem wiedziec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 ja wlasnie usunalem i zauwazylem 6GB wiecej na dysku - bo mialem ustawione na max - a to przywracanie w ogole cos daje/o moze ustawie tak na 1GB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Daje tyle, że jak np. zainstalujesz jakiś progam który ci namiesza w systemie bądz sam sobie zrobisz bałagan np. w rejestrze to możesz łatwo przywrócić stan z przed tego wydażenia :P . Punkty można także usuwać wybierając Oczyszczanie dysku (Akcesoria->Nażędzia systemowe). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...