hasati- Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2011 Witam. Mam takie pytanko, obecnie mam kompa: AMD PHENOM II x4 840 / 6GB RAM 1333 kingstone / 1TB dysk / GTX550TI SC / I mam zamiar wymienić grafe na ZOTACA GTX460 AMP i tu moje pytanie czy ten zasilacz co obecnie mam udźwignie tego GTX460. Posiadam Chiefteca 400w http://www.komputronik.pl/search/pl/run/showProducts/1/hide_boxes/1//searchString/Y2hpZWZ0ZWMlMjBncGElMjA0MDBz/category/1/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasati- Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2011 odpiszę mi ktoś zależy mi na odpowiedzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2011 Powinien dać radę - ma 336W na linii +12V , ale ten GTX460 to średni wybór . Lepsze wyjście to HD6850 - karta szybsza i mniej prądożerna niż GTX460 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasati- Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 (edytowane) Aha. Ale kupuje go za połowę ceny, więc okazja można powiedzieć. A są jakieś skutki jak nie da rady ? spali się ? czy podzespoły inne tez ? A słyszałem że muszę mieć jakieś wejsćie w zasilaczu 2x6pin i nie wiem czy mój zasilacz ma 2x6pin... podpowie ktoś ?:) Edytowane 1 Października 2011 przez hasati- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 Taki problem otworzyć pudło i zobaczyć jakie masz wtyczki? Lenistwo sięgnęło zenitu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasati- Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 Nie znam się na tym kompletnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 śrubokręt w rękę, z tyłu dwie śrubki. włączasz google szukasz jak wygląda złącze i sprawdzasz wiązkę od zasilacza. trudne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 W opisie zasilacza masz napisane: wtyczka zasilania [pin] ATX 24pin ATX 20pin 3x SATA 2x 4-pin Molex 1x Floppy 1x EPS 12V 1x 6/8-pin PEG Zasilacz posiada jedną rozłączaną wtyczke 8-pin do kart graficznych, drugie 6-pin będziesz musiał podłączyć poprzez przejściówke z molexa (koszt 10zł?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasati- Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 Dziekuję bardzo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...