stahurski Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 (edytowane) Model monitora jak w tytule. W zasadzie nie mam dużego wyboru ,ze względu na moje uprzedzenia co do miejsca zakupu. W moim mieście np. w mediaexpert ceny są wyższe(innych sieci brak). Jestem skłonny kupić monitor tylko w areście za pośrednictwem allegro. Już kupiłem procka w areście,w razie czego mam silną kartę przetargową (2 komentarze do wystawienia) w razie problemów,czy awari monitora. Jak inni kupują monitory LCD,czy jestem za bardzo asekuracyjny? Edytowane 1 Października 2011 przez stahurski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 Jak nie ma wejścia cyfrowego to nie warto. Poza tym matryca TN już tak trochę trąca myszką, biorąc pod uwagę jak bardzo tanio można kupić IPS (~650zł - dawniej taka przyjemność kosztowała wielokrotnie więcej). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...