overacst Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 Jak w temacie.Chciałbym przejrzeć archiwalne posty wyszukuje użytkownika wybieram zakładke posty ale mam tylko kilka nie wszytskie jest możliwość przejżenia wszystkich napisanych przez użytkownika? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZlyUser Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 (edytowane) Profil uzytkownika >"Znajdź moją zawartość" // nie ten dział// Edytowane 1 Października 2011 przez ZlyUser Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 (edytowane) Pod avatarem w profilu jest pozycja Znajdź moją zawartość. Edytowane 1 Października 2011 przez stivo 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 Jakbyś nie wiedział to pod awatarem jest Znajdź moją zawartość Co to robi na oślej? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...