skinny500 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 Padła mi pompla, a bez niej temperatury średnio mi odpowiadają... Miałem Blackwater Silient Pump 12V i byłem z niej bardzo zadowolony, chciałem kupić teraz jeszcze raz tą samą i okazuje się że nigdzie nie ma. To samo z Coolriverem 2. Jakaś alternatywa? BW SP12 kosztowała 100 zł co mi bardzo odpowiadało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 (edytowane) Obserwuj allegro, widziałem ją jakiś tydzień temu tam za 50zł. Napisz PW również do Maniakalnego on ma różne rzeczy ;) Edytowane 2 Października 2011 przez M1siek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 Wysłałem mu zapytanie. A są jakieś alternatywy dla tych pompek? Tanie i ciche. Bo miałem wcześniej droższą mocną pompę i był to zdecydowany przerost formy nad treścią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 (edytowane) Magicool to to samo. Edytowane 2 Października 2011 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 Uratowałeś mnie :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 (edytowane) A tak z czystej ciekawosci dopytam - czy parametry wydajnosciowe starych Coolriverow i obecnie sprzedawanych Magicool sa takie same? Te 300 l i 1,2 m wygladaja niepokojaco optymistycznie... Edytowane 13 Października 2012 przez spavatch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...