Helldud3 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 Bawi się ktos w steamgifts.com ?? i ma moze invite cody do oddania ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 Ja korzystam od jakiegoś czasu, ale jeszcze nic nie wygrałem. Invite-y sie daje w zamian za zebrane punkty, więc można by zrobić łańcuszek jak na pewnym innym forum. Czyli osoba dostająca zaproszenie ma takowe wysłać kolejnej osobie po zebraniu punktów (max dzień/dwa). Jak nie wyśle to ban na forum. I łańcuszek najlepiej tylko dla aktywnych użytkowników będących na forum już jakiś czas, żeby nie dawać byle komu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helldud3 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 A jak te punkty dostac ? bo non stop wyskakuje mi okienko z wpisaniem invite code itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 Źle zrozumiałeś. Osoba mająca tam konto może wysłać zaproszenie po zebraniu odpowiedniej ilości punktów. Tak więc ja moge kogoś zaprosić, potem ty następną osobę itd. Są jeszcze jacyś chętni? Od razu można by dodać że jeśli ktoś oleje i nie wyśle zaproszenia, to dosanie bana na forum, odpowiada takie coś moderacji/adminom? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helldud3 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 mi tam pasi ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 Może być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 również się pisze na taką imprezę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 (edytowane) Ok, to robimy tak - każdy nowy chętny kopiuje ostatnią aktualną listę i dopisuje swoją nazwe użytkownika na końcu. Osoba która przekaże zaproszenie informuje o tym i usuwa siebie z listy. Tak więc ja wysyłam zaproszenie do Helldud3. Wygenerowane kody zaproszeniowe wysyłamy forumowiczom przez prywatne wiadomości. Aktualna lista: Helldud3 costi (?) bielski Edytowane 2 Października 2011 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helldud3 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 costi (wyslane) bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RatManek Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 Panowie moze ktos mi wytlumaczyc o co w tym chodzi bo chetnie tez bym wzial udzial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 Na tej stronie ludzie wystawiają gry które mają zbędne, czy to w postaci giftów, czy też kluczy do Steam. Po co? Nie wiem, może im sie nudzi, może chcą iść do nieba, ale fajnie że coś takiego jest. Jak to działa? Przy każdym wystawionym gifcie wszyscy użytkownicy dostają określoną ilość punktów, za które można brać udział w tych losowaniach, po nazbieraniu odpowiedniej ilości. Nic nie trzeba płacić, nie ma żadnych wymagań (poza kontem Steam na którym jest już troche gier). Ja jeszcze nic nie wygrałem, ale paru osobom na innym forum sie udało. Giftów jest pełno, ale i chętnych nie brakuje, dlatego cieżko coś wygrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 Bardzo fajna sprawa, pisze sie na to. Aktualna lista: costi bielski brachol Poprawiłem listę, bo nie posłałem jeszcze bielskiemu zaproszenia. costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Aktualna lista: bielski (wysłany invite) brachol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignus Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Ja korzystam od jakiegoś tyogdnia i udało mi się wygrać jedną grę - Eets, bez szału no ale za darmo w końcu ;) Koleś był na tyle miły, że parę minut po zakończeniu loterii wysłał gierkę. Fajna inicjatywa, póki się nie trafi na ukradziony czy jakiś inny trefny klucz, no ale chyba warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helldud3 Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 ja jak narazie farmie punkty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLY Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 (edytowane) zapiszcie mnie rowniez :) nick na steam: goly_one Aktualna lista: brachol goly_one Edytowane 3 Października 2011 przez GoLY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 No to wpisz się na koniec listy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 ja jak narazie farmie punkty :D Nie ma tak co farmić, bo max to 300, a szybko się nabijają. Ja tam regularnie wydaje na gry które nawet średnio mnie interesują, i przeważnie i tak mam ponad 150 pkt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 @GoLy - klucz podajemy via PW na forum, więc nick ze steama nie jest potrzebny, wpisuj nick z forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 brachol (kod wysłany) goly_one Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 Również chętnie się przyłączę ;) Aktualna lista: GoLY g00dMan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 też chętnie pozbieram punkty :) Aktualna lista: GoLY g00dMan Zeniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 Aktualna lista: GoLY (kod wyslany) g00dMan Zeniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLY Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2011 (edytowane) Aktualna lista: g00dMan (kod wyslany) Zeniu P.S Z listy swoich gier moge wybrac dowolona gre ktora chce oddac czy sa jakies ograniczenia? Edytowane 8 Października 2011 przez GoLY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2011 Z listy giftów, a nie gier. W menu wybierasz "manage gift/guess passes". Nie możesz oddać używanych gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2011 Ciekawa strona, wczoraj wygralem pierwszego gifta (Terraria). :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2011 Nie spodziewałbym się istnienia takiego miejsca! Serdeczne dzięki za możliwość dołączenia, Harry. Poniżej aktualna lista. Zeniu Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2011 (edytowane) kukne i ja. Aktualna lista : Zeniu Vennor Sarkazm Edytowane 8 Października 2011 przez Sarkazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViruS001 Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2011 Czemu nie też spróbuje :) Aktualna lista : Zeniu Vennor Sarkazm ViruS001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLY Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 g00dMan pusciles kod dalej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...