stivo Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 Kliknij Dołącz do grupy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2013 Dzięki poszło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2013 Po udanym urlopie - gift dla społeczności Steam http://www.steamgifts.com/giveaway/cyaQ7/eets 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek666 Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2013 (edytowane) Witam serdecznie mam pytanko ,bo już kilka razy chciałem skorzystać z tych giftów co wrzucacie ,ale na stemgifts pokazuje ,że moje gry są warte 68.98 dolarów . I tu pytanie czy mogę bez kupowania zwiększyć swoja wartość konta do tych 100$$ ,jeśli nei ma innej opcji jak kupno jaką grę polecacie ,żeby przekroczyć te 100 dolarów . Dziękuję z góry za pomoc. Edytowane 26 Lipca 2013 przez witek666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2013 Najtaniej to kupić jakiegoś bundle'a, w którym jest dużo steamowych gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2013 Dokładnie, poczekaj na nowe Humble Bundle, za dolca dostaniesz ze 5-6 gier które powinny wystarczyć. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek666 Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2013 A kiedy można się spodziewać tego Humble Bundle ,bo nigdy tego nie kupowałem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2013 Dokładnie to nikt nie wie, pewnie w przeciągu 2-3 tygodni. Są tez inne bundle, może jakaś gry Ci się spodobają ;) http://www.indiegala.com/ http://groupees.com/arpg http://www.bundlestars.com/ PS. Szansa wybranej na steamgifts jest na tyle mała że ja bym się nie spieszył tylko kupił coś naprawdę fajnego np pierwszy stalker na Steamie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2013 Jak chcesz być pijawką to może i małe, ale kumpel jest w grupie, gdzie od czasu do czasu(chyba raz na miesiąc) musi coś wystawić i ma tam gifty po kilkadziesiąt wejść na najnowsze gry, więc jemu się to dość opłaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2013 Masz racje, ale spójrz na to z innej strony - co miesiąc musisz wystawić grę o wartości powiedzmy 50zł, a nie masz gwarancji że przez kilka miesięcy wygrasz JAKĄKOLWIEK wstawkę od grupy. To tak jak graniem w totolotka, zamiast wydawać X pieniędzy na szansę, można od razu kupić to na co ma się ochotę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitokiri Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 http://www.steamgifts.com/giveaway/Xlzqp/cthulhu-saves-the-world Zapraszam :P 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) A powiedzcie z łaski swojej, bo jestem nowy w temacie steamgifts. Komentarze nic nie dają? Nie bardzo jestem fanem wbijania tego THX co chwila... Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez Konar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Nic nie dają ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Nic nie dają, nie napisałem żadnego a wygrałem 7 gier. Swoją drogą dawno mnie tam nie było ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2013 (edytowane) Kilka giftow dla spolecznosci PPC King's Bounty: The Legend King's Bounty: Armored Princess Men of War Star Wolves Dodatkowo "kto pierwszy, ten lepszy"*. Space Rangers xxxxx-xxxxx-xxxxx UFO: Afterlight xxxxx-xxxxx-xxxxx * Wyglada na to, ze nie ma juz tych gier w katalogu Steam, wiec nie wiem, czy klucze zadzialaja. Posiadam je z IndieGali, a ze nie jestem nimi zainteresowany, to moze komus sie poszczesci. //edyta: Losowania na SteamGifts zakonczone, klucze rozeslane, HF Edytowane 26 Października 2013 przez brachol 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Wziąłem UFO, więc drugi klucz też pewnie działa :) Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Ktoś ma pomysł, czemu kumepl po kupnie bundla miał wartość tylko 19$, a jak dodał magicke to mu spadła do 9$? Kupił bundla specjalnie po to, żeby podskoczyła mu wartość konta, żeby się zarejstrować na SG, a tu du... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piospi Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 (edytowane) Na llowcygier można zgarnąć gry z okazji 2500 fanów na FB. Można wygrać niezłe gifty.Co jak co, ale ja będę próbował swoich sił :) Edytowane 4 Sierpnia 2013 przez Piospi 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Kilka giftow dla spolecznosci PPC Star Wolves Dziękuje bardzo, jest to moja pierwsza wygrana na steamgifts, więc cieszy jeszcze bardziej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 (edytowane) Dawno nie byłem na forum. Zapraszam. Edytowane 5 Sierpnia 2013 przez marcell 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) Jako że steamgifts zdechło - szybka akcja xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx Klucz do Mirror's Edge. Ostatni znak to litera (dla ułatwienia od A do J). Kto pierwszy ten lepszy. Dajcie tylko znać jak ktoś sobie grę zarejestruje - nie będę jej wystawiać na Steamgifts Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Ostatnia litera "E". Dzięki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2013 I po zabawie :) Kolejne będą na SG jak wstanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) Idealnie na zbliżający się weekend Klucze Steam wyślę mailem dzisiaj wieczorem. Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez BLANTMEN 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) To i coś ode mnie Ps.Prawdopodobnie do Humble Origin Bundle dodane zostaną następujące gry, więc chyba warto kupić Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kookss Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Jak kupić gry na Humble Bundle żeby dostać oddzielnie cd-keye tak żeby powtarzająca się gra mi nie przepadła? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Po prostu kupujesz ;) Do każdej gry jest oddzielny cd-key, aktywujesz tylko te, które chcesz. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Podbijam temat bo szybki giveaway Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heisenberg Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2013 witam, chciałem się zarejestrować na steamgifts ale wyskakuje mi komunikat: Your account could not be verified. Profil mam ustawiony na Publiczny, gry na koncie: FM13, Burnout Paradise, Crysis 2 i Mirror's Edge więc chyba jest wartość 100$ Może mi ktoś pomóc, co zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Profil masz tak ustawiony przez cały czas czy zmieniłeś specjalnie dla rejestracji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...