Heisenberg Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zmieniłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Musisz trochę odczekać. Ja też pozmieniałem sobie kiedyś profil z publicznego na prywatny i wywaliło mnie z SG. Po zmianie zgodnie z zaleceniami portalu - nic się nie zmieniło. Dopiero po kilku godzinach udało mi się ponownie zsynchronizować konto Steam z SG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2013 (edytowane) lol chciałem dać kluczyk do DS, uczciwie napisalem ze to klucz origin... i dostalem bana! niech sie gonią cwele! Edytowane 19 Sierpnia 2013 przez grzechuk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Jak sama nazwa wskazuje, portal to Steamgifts, nie Origingifts ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2013 pierwsze moje przewinieni, powinni "aukcje" zdjąć, a nie banować... nawet na allegro można okraść 5-6 ludzi zanim dostaniesz bana! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) Toki Tori xxxx-xxxx-xxxx-xxxx RA3: Uprising xxxx-xxxx-xxxx-xxxx Kto pierwszy ten lepszy Edytowane 22 Sierpnia 2013 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) Dzięki za RA3. Edytowane 22 Sierpnia 2013 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek666 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Dzięki za Toki Tori Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) A proszę bardzo Edytowane 27 Sierpnia 2013 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) Oj nie zauważyłem, że ten RA3 z humble bundle jest, w takim razie skoro użyłem twój klucz, to oddam swój. xxxxx-xxxxx-xxxxx Nie ma za co i polecam się na przyszłość. Edytowane 23 Sierpnia 2013 przez demon92 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Ja się skusiłem, dzięki wielkie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek666 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2013 (edytowane) Oddam Klucze do Dead Space Origin Key Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key Crysis 2 Maximum Edition Origin Key Dead Space 3 Origin Key Medal of Honor Origin Key Mirror's Edge Origin Key Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key na inna grę z Steam oraz nie z pakietu Humble Bundle. Czekam na oferty PW. Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez witek666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitokiri Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 http://www.steamgifts.com/giveaway/BVwBl/theatre-of-war Zapraszam ;) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) http://www.steamgifts.com/giveaway/JuaRx/serious-sam-hd-the-first-encounter odpłacam się, tylko dla grupy add: mam jeszcze zniżkę 25% na Surgeon Similator 2013, jak ktoś zainteresowany walcie PW Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez Konar 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzl Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 A tu mały prezencik ode mnie. http://www.steamgifts.com/giveaway/ydOXS/command-conquer-red-alert-3-uprising 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2013 Nalicza wam wartość konta po wrzucaniu gier z bundle'i? Wrzucałem ponad połowę gier z EA bundle i nic nie wzrósł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2013 Mi na początku policzyli wartość wrzuconych gier (w tym bundli) na 50$ a potem spadło do 30$. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitokiri Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2013 Nalicza wam wartość konta po wrzucaniu gier z bundle'i? Wrzucałem ponad połowę gier z EA bundle i nic nie wzrósł. http://www.steamgifts.com/forum/vUnIE/important-updates-to-contributor-values-and-bundle-games Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pigula630 Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2013 (edytowane) 1. http://www.steamgifts.com/giveaway/KqUXq/dead-space2. http://www.steamgifts.com/giveaway/PJ85X/burnout-paradise-the-ultimate-box3. http://www.steamgifts.com/giveaway/nCvts/crysis-2-maximum-edition4. http://www.steamgifts.com/giveaway/4l7Bf/medal-of-honor Edytowane 11 Września 2013 przez pigula630 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2013 Super, wielkie dzięki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2013 (edytowane) http://www.steamgifts.com/giveaway/UoLmN/eets Humble bundle wita was. Edytowane 11 Września 2013 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OtwarteOkno Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2013 To i ja się wypowiem o tym serwisie. Idea szczytna, wykonanie dobre. Dużo porządnych gier, nie to co GalaGiveaways, gdze większość to jakieś stare tytuły lub niespotykane indyki. Ja sam na SG wygrałem już 6 gier i dałem jedną :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2013 (edytowane) Na nadchodzący weekend I jeszcze dwa :) Edytowane 12 Września 2013 przez BLANTMEN 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianqwer Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2013 (edytowane) Oddam dla chętnych (na własny użytek) klucze origin do: Burnout Paradise Crysis 2 Medal of Honor Pisać kto co chce na PW. nie aktualne Edytowane 1 Października 2013 przez Damianqwer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2013 (edytowane) Dorzucam jeszcze Codebrake Mission DLC Edytowane 2 Października 2013 przez Quave 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViruS001 Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2013 Może temat nie dotyczy origin'a ale nie będę specjalnie zakładał tematu. Mam do oddania klucz do moh'a 2010 (Z HB) na origin'a. Piszcie tutaj lub na PW. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodzik1981 Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2013 Mam pytanko :) jak zacząć tu zabawę ? w steamgifts? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2013 Wystarczy zalogowac sie na steamgifts.com uzywajac swojego loginu i hasla ze Steama (trzeba rowniez spelnic jeden warunek - posiadac biblioteke gier o wartosci co najmniej $100) i dolaczyc do grupy PurePC na Steam. Wiecej info znajdziesz w FAQ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodzik1981 Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2013 no już jestem w grupie PPC :) no nic pożyjem obaczym dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2013 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...