ath Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2013 http://www.steamgifts.com/giveaway/LZTKL/crusader-kings-ii-songs-of-byzantium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2013 http://www.steamgifts.com/giveaway/XbnoZ/audiosurf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2014 Na dobry początek nowego roku giveaway dla członków grupy PurePC :) Potrwa do poniedziałku, 23:55. Sonic & All-Stars Racing Transformed 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2014 nie chciałbym psioczyć, ale klucz został już użyty... nie ładnie 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2014 Dwa ode mnie 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 Moja pomyłka, już wyjaśniona ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 Tak na weekend Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2014 (edytowane) Kilka giveaway'ów dla lubiących pojeździć autami ;) Dla członków grupy PurePC: Race Injection GT Legends GTR2 FIA GT Racing Game Dla wszystkich (prywatne giveaway'e): Race On - bundle GTR FIA GT Racing Dla wszystkich (otwarty giveaway) RACE: The WTCC Game + Caterham Expansion Kończą się 29 maja o 19:00. Edytowane 22 Maja 2014 przez introvert 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UgliBiBagli Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2014 dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2014 (edytowane) Ok, czy ktoś ma pomysł, jak się dostać do tego badziewnego Giveaway? Ciągle dostaję info pt. "Please change your Steam profile to public to complete the verification process." i nic na to nie działa, a wujek google też g**** pomógł. Wiem, że trzeba mieć wartość gier >100$ i że gry z bundle'i nie działają, ale tu spokojnie ten warunek spełniam. Edytowane 30 Maja 2014 przez Dammeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2014 (edytowane) Nie ma za co UgliBiBagli ;) @Dammeron - zakładam, że zmieniłeś w opcjach steam ustawienia prywatności swojego profilu na publiczne (bo o tym mówi komunikat)? Edytowane 30 Maja 2014 przez introvert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2014 Jest wszystko ustawione. Żeby to cokolwiek chociaż dało. Tysiące ludzi ma ten sam problem, co ja, i jak widać nikt nie zna na to rozwiązania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2014 Też tak czasami mam jak chce zsynchronizować konto. Zawsze wystarczy dać ustawienia na prywatne potem znowu na publiczne i działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2014 (edytowane) Nie wiem czy to właściwy temat, ale mam do oddania gift Half-Life 2: Episode One - jak ktoś chętny zapraszam na PW. Nieaktualne, do usunięcia. Edytowane 30 Maja 2014 przez Bartolomius 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Cos ode mnie dla grupy PPC: 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2015 Dawno nic się tu nie działo, a tym czasem steamgifts trochę się zmieniło. Przede wszystkim jest znacznie więcej giveaway'ów. Od początku roku wygrałem już 4 razy (tak, chwalę się:) ! Poza tym połączyło się ze steamtrades oraz jest zakładka informująca o promocjach. Z tej okazji 2 małe gry ode mnie, dla członków grupy PurePC na steam: http://www.steamgifts.com/giveaway/eJuWn/shadow-warrior-classic-redux http://www.steamgifts.com/giveaway/86A8w/duke-nukem-3d-megaton-edition Start o 10:30, koniec w piątek o 16:07. Miłej zabawy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...