admax Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 wlasnie dzis wpadl mi w rece antyk j/w 42 MB !!! ja nie moge ... i jeszcze w 100% sprawny ani jednego bad sektora ... cudenko :-) wyglada jak nowy :-) ciekaw jestem do czego mozna go jeszcze wykorzystac :-) moze do serwerka na Freesco? pozdrowionka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 EHHE takie małe ze az szkoda uruchamiac ;) Ja bym go opchnał do muzeum mzoe gdyby się dało ;) Bo uzytku z niego bym juz nie miał na pewno :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 jestes lepszy odemnie :) ja mam westerm digital 80MB :) dysk ma chyba z 14lat bo to z mojego 286 pochodzi :) tez dalkowicie sprawny i bez badow - ma tylko jedna zwale - jak go podlacze do kompa to mozna na nim jajka smarzyc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...