aBuSaJe Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 Witam, Mam taki problem gdy wyłączę komputer monitor nie gaśnie tylko wywala komunikat żebym sprawdził kabel sygnałowy. Monitor jest D-SUB a karta ma wyjścia DVI korzystam z przejściówki. Mam tez taki problem ze nie mam wszystkich rozdzielczości. W panelu NVIDIA mogę np wymusić rozdzielczość 1680x1050, a na pulpicie pod Rozdzielczość ekranu nie mam takiej możliwości. Zamiast nazwy monitora mam tam urządzenie wyświetlające na VGA. Sterowniki do monitora musiałem wgrać ręcznie gdyż Windows 7 Home Premium również nie widział monitora. Czy to wszystko jest spowodowane przejściówka D-SUB na DVI ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malot Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2011 to chyba coś raczej z kablem jest nie tak, albo z tą przejściówką, możesz go sprawdzić z innym monitorem, przy okazji przejściówkę też sprawdź, może wystarczy tylko ją przedmuchać????? komunikat, że coś jest nie tak z kablem nie wyświetla się bez powodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...