kziel1 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 szukam jakiejs stronki z sensownym rankingiem gier po ich ocenie (ocena spolecznosci - nie redakcji) z obowiazkowa mozliwoscia zawezania po roku produkcji odpowiadalbymi jakis podobny do filmweba motyw. A co myslicie o bazie gier na filmwebie? zbyt mloda zeby byla dobrze rozbudowana? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 gry-online, gamespot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 Highest and Lowest Scoring Games at Metacritic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 GameRankings - Video Game Reviews from around the Internet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Nie wiem jak sytuacja wygladala na poczatku pazdziernika, ale w chwili obecnej baza na filmwebie stanowi chyba jeden z lepszych takich miejsc w sieci jesli chodzi o obiektywna ocene. Bardzo malo crapu w topie, pozycje kultowe tam gdzie byc powinny, calosc dosc dobrze zrobiona - zaskoczyli mnie in plus. Gdyby ktos byl leniwy: toplista. Zaznaczam, ze patrze glownie na RPG - dla milosnikow innych gatunkow nie wiem jak to wyglada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 (edytowane) baza filmów też na początku była ok ;p z czasem ciach!o z tego będzie ;p chociaż ciężko tu mówić o jakiejś sensownej kolejności - po prostu te bardziej popularne gry są w top100 ;p za jakiś czas na top3 wejdą pewnie diablo, baldur i może jakiś fallout - przepaść - a dalej jakieś nowości Edytowane 25 Października 2011 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...