Hanu Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Mam takie coś w rękach i zastanawiam się czy brać. Czy ma ktoś jakieś doświadczenia z tym przypadkiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 raczej nikt nie będzie miał doświadczenia - mało osób jak dotąd je kupowało - wszyscy brali 1700+ :) - bądź pierwszym i zdaj realcaje - a poza tym co to za zaśmiecanie forum :| - stały bywalec jesteś i jeszcze nie wiesz :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Genghish ma takiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 No nic, masz racje Raptor. Biorę bydlaka i testuję( tak serio to siedzi on w kompie firmowym, który dopiero co złożyłem, ale płyta badziewna i nie ma regulacji mnożnika, względy oszczędnościowe szefostwa ma się rozumieć. Muszę zrobić podmiankę do siebie.) I obiecuję poprawę :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 ja mam takiego (1800+ DLT3C 0309TPMW) jak sie kreci widac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...