Allen Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Witam. Zamierzam w niedalekiej przyszłości zacząć modding mojej obudowy. Mam kilka fajnych fotek na budę, jednak nie wiem, które by najładniej wyglądały na niej i znaczek firmowy jeszcze muszę sobie zrobić :D tzw. Copyrights :twisted: To się pomyśli 8) :) najlepiej by było smoki umieścić na boku, tylko będą potrzebne 2 większe i 2 mniejsze + coś naprawdę extra na przód i znak firmowy na przód, gdyż na przodzie mam dzwiczki, czy jak to nazwać. Fotkę budy dam jak znajdę w necie, a gdzieś widziałem to będziecie mogli lepiej dostrzec, gdzie co chcę umieścić. JeszCe będę potrzebował na drugi bok 2 zdjątka. I czy nie za dużo tego będzie? Pozdr Allen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 P.S. Wszystkie zdjęcia są objęte prawami copyrights © by Allen, jeśli pomimo wszystko chciałbyć jakąś wykorzystać wystarczy, że wyślesz do mnie PW.8O 8O zastanow sie co piszesz , bo nie masz na nie © ..... :? sam ich nie stworzyles , tylko znalazles w necie , a to nie liczy sie jako © - pozatym ja moge sobie wpisac w goglach zdjecia tatuazy i jezeli mi sie na stronie jakiejs spodoba i okaze sie ze np. jest tutaj co pokazales foty , to moge sobie je wydrukowac wcale nie mam zamiaru wykorzystywac zadnego z powyzszych bo mi sie niezbyt podobaja :) wiesz..... w necie jest taka zasada (zazwyczaj) ze wszystko co jest w nim zawarte to jest dla WIELU ludzi :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Niech ci będzie. Ale niechciałbym aby ktoś miał identyczną budę wiesz to trochę głupie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Wiec nie pokazuj ich na forum i sam wybierz co ci sie podoba, btw jeden ze smokow ktore pokazales, juz od dawna czeka u mnie na wypiaskowianie na szybie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 ja mam jużswoje typy i na 99% wiem ja kzrobie, tylko jestem ciekaw czy waszym zdaniem to nie za dużo by tego było, wicie 4 z boku 2 na przód (1 duży i 1 mały jako © oraz 1 wielki albo 2 na drugą stronę obudowy, czy nie przesadzam za bardzo z tym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Za duzo, powinno byc ozdoba, a tak to wystawa grafiki. IMHO doopiato. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Za duzo, powinno byc ozdoba, a tak to wystawa grafiki. IMHO doopiato. Dlatego chcę się dowiedzieć, czy nie przeszdzam, ale jak widzę jesteście przeciw. W takim razie wystarczyło by dać 2 na jednym boku mniejsze + 1 duża na drugim + i duża na przodzie i jedna mini + napis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...