qjak Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 \chciałbym się pochwalić potami własnej konstrukcji. projekty może nie jest zbyt oryginalne ale liczą się że własne. materiał: miedź i aluminium wysokość: 135mm waga: ~2,25kg średnica zewnętrzna: 80mm średnica wewnętrzna: 56mm grubość dna: 70mm głębokość otworów: 45mm średnica spodku: 48mm zapinka to robota Ryby za co jestem mu bardzo wdzięczny:) fotka środka Bullet, czyli Qjak pot ver.2 Materiał miedz i aluminium Wysokość: 145mm Waga: 2,88kg średnica zewnętrzna: 80mm średnica wewnętrzna miedzi: 64mm Wysokość miedzianej bazy: 100mm głębokość otworów: 25mm i 40mm średnica spodku: 50mm Jak pisałem projekty może niezbyt oryginalne ale i tak jestem z nich dumny:) pierwszy już przetestowany 2gi może w najbliższym czasie też się doczeka:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NuCore Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Teraz tylko biegiem do urzędu miasta i zakładaj własną firmę produkująca tego typu cacka, szerząc w świecie polska myśl techniczną:D No i nie zapomnij dostarczyć nam, odpowiedniej partii sprzętu do testów, choć ten pewnie jako jego autor masz już przetestowany na tysiąc sposobów;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Chyba nie mówisz serio z tą polską myślą techniczną? Może nie wyczuwam dziś ironii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Czy ja dobrze rozumiem czy tam jest 3,5 cm bez zadnych otworow (6cm dla v2) czystej miedzi na spodzie, do tego uksztaltowanego w \_/ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Też tak zrozumiałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjak Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 w V2 miedź ma 10cm wysokości \_/ ma 2 cm nad tym 4 cm w którym jest 9 otworów 4 właśnie 4cm 5 25mm potem kolejne 4 cm wybrane nad to nastawka z alu ~5cm . Jak pisałem projekty nie sa oryginalne ale w dzisiejszych czasach za bardzo nie da się być oryginalny :lol2: ostatnio Xtreme Adict testował V2 z bulldozerem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjak Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 oba kontenery trafią na sprzedaż po weekendzie zainteresowani kontakt na PW:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...