forest kila zbila Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 Cześć Chciałbym odpalić podgląd mieszkania. Na tę chwilę mam podłączoną kiepską kamerkę bez mikrofonu +eyespyfx i jakoś to lata ale chciałbym zmienić kamerkę na coś z szerszym kontem widzenia i przyzwoitym mikrofonem. Maks 100zł. Do tego potrzebuję softu który puści to via www. Kamery ip są za drogie i odpadają. W kwestii kamerki moim typem jest logitech c270 - 80zł, dosyć szeroko patrzy i ma mikrofon na usb (warunek, mam daca na usb bez wejść..) Pomożecie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2011 Cześć nikt nic nie zasugeruje ?? kamerka już jest - logitech c270 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 Co do web to moze Ustream ? Tylko nie wiem czy tam jest opcja ukrycia konta ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 Ustream, livestream, vokle - próbuj te serwisy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...