salah Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 Procesor: Intel Core 2 Quad Q9550 Chłodzenie: Karakorum MB: P5B Premium Obudowa: CM 331 Nagrywarka DVD: Samsung SH-S223B SATA Karta graficzna: Gainward GeForce GTX 260 GoldenSample 896MB DDR3 /448bit/ HDTV 2xDVI RAM: G.Skill 4GB (2x2GB) 1000MHz CL5 PI Zasilacz: OCZ ModXStream Pro 600W Ogólnie komputer jak dla mnie daje rade, ale myślę nad zmianą może karty graficznej na coś mocniejszego (z myślą o monitorze HD 22-23"). Do tego myślałem nad rozbudową ram do 8 GB.. Nie wiem. Może mi ktoś coś ewentualnie polecić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 (edytowane) Podkręć procesor o ile płyta pozwoli. Jaki masz budżet na grafike? Ramu nie trzeba dokupywać jeśli używasz komputera do gier. Edytowane 4 Października 2011 przez GeMtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salah Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 No właśnie już raz podkręcałem, ale cały w strachu ^ Nie jestem w tym specjalistą, szczerze mówiąc nie chcę nic spieprzyć. Co do budżetu na grafikę.. hm, no chciałbym sprzedać tego GTX'a i kupić coś lepszego, dokładając z dwie stówki czy coś ;x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 (edytowane) Co do podkręcania polecam przeczytać: Jak podkręcić procesor - Poradnik | PurePC.pl Twój procesor ma spory potencjał i szkoda go nie wykorzystać. Szukaj GTX460 1GB ale unikaj wersji SE itp. Ew HD6850. Edytowane 4 Października 2011 przez GeMtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...