SamoSam Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 (edytowane) Witam Poszukuje 24 calowego monitora z matrycą IPS podświetlanie może być LED/LCD nie ma to dla mnie za dużego znaczenia Monitor głównie będzie mi potrzebny do gier/filmów czasami pracy w programach biurowych więc interesuje mnie przyzwoity czas reakcji i brak tzw. "smużenia". Do monitora będzie zazwyczaj podłączony ps3/pc więc wypadało by posiadał wszystkie wejścia wykorzystywane przez konsole. Przydało by się także żeby z monitorem zintegrowany był tuner telewizyjny. Opcjonalnie przydały by się głośniki zintegrowane. Jak napisałem w nazwie tematu budżet to okolice 1200 zł max mogę dodać te 100 zł edit: dochodze do wniosku ze żądanie 1200 zl za 24 calowca IPS i do tego jeszcze tuner to troche za duzo wiec moze byc jakis monitor bez tunera i glosnikow Edytowane 4 Października 2011 przez SamoSam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baranek11 Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 W tej cenie jest tylko Dell U2412M. Niestety nie ma głośników ani tunera. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamoSam Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 jak by tylko mial hdmi bral bym bez zastanowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szubster Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 Zawsze możesz skorzystać z przejściówki. Kompa podłączyć przez DVI, a konsole przez kabel HDMI-DP albo HDMI-HDMI z przejściówką HDMI-DisplayPort. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...