WhiteOwl Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Hejka. Chodzi o gierkę Heretic II i kompakt nr 3. Zgrywałem z płytki na płytkę i kumpla płytka chodzi u mnie, a moja nie. Robiłem różymi sposobami - w locie, CloneCD, Nero za pomocą obrazu i poszły mi już 3 płytki. Proszę o poradę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 programik pt. alcohol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Nie wiem, czy to przypadek, tej gry, ale na moim CD (DVD Pionieer 116) nie odczytuje się 99% płyt nagranych na mojej TRAXDACIE 24x na więcej niż 80% pojemności CD :( Moim zdaniem wina CDROMU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Hejka. Chodzi o gierkę Heretic II i kompakt nr 3. Zgrywałem z płytki na płytkę i kumpla płytka chodzi u mnie, a moja nie. Robiłem różymi sposobami - w locie, CloneCD, Nero za pomocą obrazu i poszły mi już 3 płytki. Proszę o poradę. Porada o ile wykonujesz kopię bezpieczeństwa !!! Program ClonyXXL - i sprawdź, czy płyta nie jest zabezpieczona przed kopiowaniem, ewentualnie jakie zabezieczenie Program Profiler - Ustawienia dla CloneCD w celu skopiowania CD zabezpieczonego przed kopiowaniem Program CloneCD - Kopiowanie po wczytaniu ustawień z Profilera lub Program Alcohol 120% - Kopiowanie po ustawieniach w oparciu o wyniki z ClonyXXL więcej na www.cdrinfo.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteOwl Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Dzięki, pit programik pt. alcohol. Od razu powninienem tak zrobić, ale "moje metody" wydały mi się bardziej priorytetowe :wink:. Udało się!! A z rad dARIO też chętnie skorzystam, szczególnie jeśli chodzi o ClonyXXL. Pozdrówka. Hej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 W CloneCD 4x wybierz opcje "Protected Game CD". Jezeli posiadasz w CDku opcje szybkiego omijania blednych sektorow - to mozesz zatrzec rece. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...