Skocz do zawartości
WhiteOwl

HEJ. Mam problem z przegraniem płytki na płytkę.

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka. Chodzi o gierkę Heretic II i kompakt nr 3. Zgrywałem z płytki na płytkę i kumpla płytka chodzi u mnie, a moja nie. Robiłem różymi sposobami - w locie, CloneCD, Nero za pomocą obrazu i poszły mi już 3 płytki. Proszę o poradę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejka. Chodzi o gierkę Heretic II i kompakt nr 3. Zgrywałem z płytki na płytkę i kumpla płytka chodzi u mnie, a moja nie. Robiłem różymi sposobami - w locie, CloneCD, Nero za pomocą obrazu i poszły mi już 3 płytki. Proszę o poradę.

Porada o ile wykonujesz kopię bezpieczeństwa !!!

Program ClonyXXL - i sprawdź, czy płyta nie jest zabezpieczona przed kopiowaniem, ewentualnie jakie zabezieczenie

Program Profiler - Ustawienia dla CloneCD w celu skopiowania CD zabezpieczonego przed kopiowaniem

Program CloneCD - Kopiowanie po wczytaniu ustawień z Profilera

lub

Program Alcohol 120% - Kopiowanie po ustawieniach w oparciu o wyniki z ClonyXXL

więcej na www.cdrinfo.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, pit

programik pt. alcohol

. Od razu powninienem tak zrobić, ale "moje metody" wydały mi się bardziej priorytetowe :wink:.

Udało się!!

A z rad dARIO też chętnie skorzystam, szczególnie jeśli chodzi o ClonyXXL. Pozdrówka. Hej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi