patrick1989 Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 Witam! Bios 1.80 mam zablokowane samodzielnie ustawianie FSB itd, nie wiem dokładnie gdzie to włączyć Dałem EZ Advanced Overclocking czy jakoś tak, to takie presety i wybrałem OC CPU na poziomie 15%, co daje mi 3,45 GHz, chciałbym jednak sam pokręcić nim do ok. 3,6 GHz. Ponieważ przy OC 20% - co daje 3600 MHz w Windowsie proc już siada :) Pomoże ktoś z ustawieniami? Chciałem zwiększyć napięcie, bezpieczne na codzień to 1,45V? Bo 1,475 to już chyba katowanie cepa :E Chłodzenie CM TX3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 (edytowane) Masz dwa wątki, w których powinieneś pisać: jeden dotyczący Athlonów II, a drugi płyt ASRocka. Poza tym jak byk masz przyklejony temat: Podkręcanie Phenomów, Athlonów II i Athlonów na rdzeniu Kuma - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Taktowanie szyny HTT (Overclock Mode musi być na CPU, PCIE Async) Jak nie pomoże to zresetuj BIOS. Miłej leORT: ORT: ktury. Edytowane 5 Października 2011 przez luk1999 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...