Vejito Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 posiadam Radeon 6850 Asus 1GB 2xDVI&HDMI&DP (PCI-E) znajdują się na niej 2 dodatkowe złącza zasilania 6pinowe mój zasilacz posiada jednak tylko 1 takie złączę Czy muszę podłączać 2 takie 6pinowe wtyczki do karty? dostałem też przejściówki z karta z 6pinowego na 2 4(3 piny i 1 pusty w obudowie) i czy do przejściówki mam podłączyć 2 wtyczki od zasilacza czy 1 starcza czy mogę podłączyć do karty 1pinową wtyczke i 1 przejściówke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 Podłącz jedną z zasilacza drugą z przejściówki którą dostałeś i będzie git. PS : AMD Radeon HD6850/6870 - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejito Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 problem w tym ze mój zasilacz ma 1 wtyczkę 6pinową i 2 4-pinowe tyle że 2 wtyczki 4-pinowe mam podłączone do cdromu oraz przedniego panelu z wyświetlaczem i nie wiem czy nie będę musiał kupić zasilacza z 2 6pinowym wtyczkami i 2 4pinowymi czy da się np kupić przejściówkę która z 1 4pinowej wtyczki da rade zrobić 2(o ile takie coś istnieje i da rade to kupić) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 Istnieje : Przejściówka adapter rozdzielacz molex na 2x molex (1857696037) - Aukcje internetowe Allegro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 Czy zasilacz jest w ogóle sensowny i warty zachodu? Co to za zasilacz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejito Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 Chieftec (GPA-500S) 500W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 Nie jest najgorzej. Będziesz musiał się nakombinować jednak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2011 AMD Radeon HD6850/6870 - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...