Ghazi Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zachciało mi się pokazać się na czacie. No to wyciągam kamere (Panasonic NV-RX10EG - też mi to nic nie mówi :lol: ) kabelek Svideo - do grafiki (Ge-Force 4 Tit VIVO 128, Prolink) i jazda. A właściwie klapa. Ściągam tego "Kamerzystę" i wyskakuje komunikat: "Niepowodzenie: IMediaControlRun:: urządzenie podłączone do kompa nie działa" Włączam AMCAP, WMMaker - wszystko ok! Kij, podłączam do Tunera - dalej lipa z Kamerzystą - rzeszta działa. :? Dobra - mail do onetu. "Nie ma możliwości połączenia kamery VHS (...) nie ma ona funkcji webcam (????) (...) i sterowników". Wkurzyłem się na maksa : piszę burakowi, że w progsie mogę wybrać urządzenie NVIDIA WDM VC albo Conexant Capture (tuner). Koleś "Zachęcamy do zakupu kamer z naszego sklepu www...". Myślę - nie będę sie z dziadem użerał - wbijam na tenbit - sciągam "tamtejszy program" -> działa w 100%!!!! Wie ktoś co zrobić, zeby ten onetowy zadziałał??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 JOŁ! Duze zaintersowanie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 najwidoczniej nie ma tu zbyt wielu czatowiczow, ktorzy jednoczenie mieli by ochote pokazac sie na czacie :P skoro nie dziala tylko na tym programie to sprawa jest przesadzona - nie uzywac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...