Skocz do zawartości
McBenner

Dobre głosniki 5.1

Rekomendowane odpowiedzi

A co do Jazzów to masz racje (byłeś pewnie na stronie) ale małe sprostowanie satelitki rzeczywiście plastik ale woofer drewniany oprócz przedniego panela,który niestety też jest plastikowy.(jak taniocha to co tu wymagać...)

no byłem na stronce i oglądałem.

jak się zdecyduję na plastikowe to wezmę raczej creative a jak drewno to te Geniusy. Zależy w jakiej cenie są w Stanach. BTW: można w polsce dokupić zasilacz do takich głośników, czy lepiej kupić przejście 220/110V i do tego podłączyć orginalny zasilacz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ligitech z-640 = 50 watt i też plastik

kurde zadałem pytanie o głośniki geniusa, czy ktoś może o nich coś napisać a wszyscy mi polecają co im się podoba!

zadałem sobie trud żeby przejrzeć archiwum grup na googlach i poczytać różne testy - m.in. na toms hardware i naprawdę mój wybór padł na te Geniusy (tyle że nie ma ich w sklepach polskich) dlatego chciałem się o nich czegoś dowiedzieć a jak nie to Creative (mimo wszystko logitech z muzyką mi się nie kojarzy, tylko z klawiaturami... :/)..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ligitech z-640 = 50 watt i też plastik

kurde zadałem pytanie o głośniki geniusa, czy ktoś może o nich coś napisać a wszyscy mi polecają co im się podoba!

zadałem sobie trud żeby przejrzeć  archiwum grup na googlach i poczytać różne testy - m.in. na toms hardware i naprawdę mój wybór padł na te Geniusy (tyle że nie ma ich w sklepach polskich) dlatego chciałem się o nich czegoś dowiedzieć a jak nie to Creative (mimo wszystko logitech z muzyką mi się nie kojarzy, tylko z klawiaturami... :/)..

jesli nadal myslisz, z esa slabe

...

http://www.pclab.pl/modules.php?op=modload...rticle&sid=1257

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli nadal myslisz, z esa slabe 

...

http://www.pclab.pl/modules.php?op=modload...rticle&sid=1257

ja już naprawdę przeczytałem dużo opisów głośników. nie twierdzę że są słabe tylko że:

moje rozmyślania na temat kupna głośników zawęziły się do Creative Inspire i właśnie tych Geniusów. Uważam, że parametry i pewnie brzmienie też w Creative i Logitech będzie podobne i że są to głośniki raczej podobnej klasy. Natomiast moc i parametry zestawu Geniusa bardziej mnie przekonują. Chciałem po prostu opini na temat głośników

GENIUS SW-5.1 Home Theater

co do reszty to wszystko wiem, mam porównane i proszę mnie nie przekonywać

a mimo przeczytania artykułu w PClab.pl dalej Logitech będzie mi się kojarzyć z dobrymi klawiaturami i myszkami, Creative z najlepszymi kartami dźwiękowymi a np. sony z monitorami i nie zmienisz tego.. ;)[/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...