Skocz do zawartości
tom1234

konkurencyjne obudowy

Rekomendowane odpowiedzi

Najlepszy jest Codegen :P

Codegen produkuje najlzejsze i najlepsze zasilacze :D :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :twisted:  :twisted:  :wink:  :wink:

i najbardziej bombowe :twisted:

No i tanie jak borszcz :P

;) :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba w miare dobre sa obudowy modecom, ale te drozsze... np. prostation.... jezeli sie myle niech mnie naprostuja...  :lol:

Spokojnie mozna tez polecic ANGEL, wprawdzie to nie to co Chief, ale za ta kase ma sie naprawde solidna i dobrze wykonczona obudowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:idea:

ludzie ile mozna pisac :!: - ANTEC/CHIEFTEC/ThermalTake to wszystko i tak CHENMING http://www.chenming.com/ to ta firma "wymyslila" te obudowy

FoRcEk te obudowy wyrozniaja sie tym ze mozna je nazawc obudawami a nie kupka zelastwa i plastiku :P

jak chcesz cos rownie fajnego to poszukaj pod haslem Lian-Li :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko pieknie ladnie.Ale pytałem czy jest jakas firma w polsce która produkuje wysokiej klasy obudowy które sa konkurncja dla przykladowo anteca.

pozdrawiam

nie ma i nie bedzie :P a dlaczego bo w chinach robi sie to o wiele taniej :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli uważasz ze nie ma szans na powstanie takiej firmy w polsce?

Moim zdaniem mozna by to ruszyc tylko trzeba wiedziec jak to ruszyc.Pozatym transpor c chin tez troszke kosztuje a u nas ten koszt odpada :lol:

tylko w chinach jest 10 razy tansza sila robocza i dlatego takich rzeczy sie nie produkuje w polsce tylko sprowadza...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba w miare dobre sa obudowy modecom, ale te drozsze... np. prostation.... jezeli sie myle niech mnie naprostuja...  :lol:

A jak zasilacze w tych budach??

w czesci tych budek w ogole nie ma zasilki w komplecie - kupujesz sobie taki jaki Ci sie podoba a jak juz sa to wypasione :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam budy FOX'a ... można je znaleźć na WGK u handlarzy którzy zareklamują je jako Codegeny ale po otwarciu pokrywy w każdym widnieje napis FOX i gdzieś wewnątrz jest naklejka z parametrami budy + napis FOX... mnie się tam podoba :P

charakteryzuje się solidnym wykonaniem na pierwszy rzut oka

Odpowiadając na pytanie w temacie ... JEŚLI są to polskie budy ( FOX ) to jest to na pewno dla nas alternatywa ....... coosh polecam

update:

Ja jest3m z niej barrrrdzo zadowolony ......... hmmmmm i jak się modyfikuje :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FoRcEk sugerujesz, żeby taką firmę założyć ?? :D:D No co, może się uda. Wkońcu na tym forum mamy kilka tysięcy ludzi którzy znają się na sprzęcie komputerowym i wiedzą co im dokucza w obudowach, więc można by stworzyć taką idealną :D:D (dreams, sweat dreams :D:D).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi