tom1234 Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Witam. Czy na polskim rynku jest firma produkujaca obudowy mogaca konkurowac np. z chieftec albo antec?? Co wyróznia te 2 marki spośród pozostałych ze ich obudowy sa wyjatkowe i drogie? Zapraszam do dyskusji. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Obudowy od thermaltake są też fajne i drogie przy okazji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 jeszcze enlighty wchodza w gre ale nie wiem czy Enlight wyprodukowal cos z Big Towerow , tak pozatym Enlighty maja bardzo dobre zasilki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Najlepszy jest Codegen :P Codegen produkuje najlzejsze i najlepsze zasilacze :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Najlepszy jest Codegen :P Codegen produkuje najlzejsze i najlepsze zasilacze :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :wink: :wink: i najbardziej bombowe :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Najlepszy jest Codegen :P Codegen produkuje najlzejsze i najlepsze zasilacze :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :wink: :wink: i najbardziej bombowe :twisted: No i tanie jak borszcz :P ;) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemon Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 chyba w miare dobre sa obudowy modecom, ale te drozsze... np. prostation.... jezeli sie myle niech mnie naprostuja... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 chyba w miare dobre sa obudowy modecom, ale te drozsze... np. prostation.... jezeli sie myle niech mnie naprostuja... :lol: Spokojnie mozna tez polecic ANGEL, wprawdzie to nie to co Chief, ale za ta kase ma sie naprawde solidna i dobrze wykonczona obudowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 :idea: ludzie ile mozna pisac :!: - ANTEC/CHIEFTEC/ThermalTake to wszystko i tak CHENMING http://www.chenming.com/ to ta firma "wymyslila" te obudowy FoRcEk te obudowy wyrozniaja sie tym ze mozna je nazawc obudawami a nie kupka zelastwa i plastiku :P jak chcesz cos rownie fajnego to poszukaj pod haslem Lian-Li :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Wszystko pieknie ladnie.Ale pytałem czy jest jakas firma w polsce która produkuje wysokiej klasy obudowy które sa konkurncja dla przykladowo anteca. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Wszystko pieknie ladnie.Ale pytałem czy jest jakas firma w polsce która produkuje wysokiej klasy obudowy które sa konkurncja dla przykladowo anteca. pozdrawiam nie ma i nie bedzie :P a dlaczego bo w chinach robi sie to o wiele taniej :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Czyli uważasz ze nie ma szans na powstanie takiej firmy w polsce? Moim zdaniem mozna by to ruszyc tylko trzeba wiedziec jak to ruszyc.Pozatym transpor c chin tez troszke kosztuje a u nas ten koszt odpada :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Czyli uważasz ze nie ma szans na powstanie takiej firmy w polsce? Moim zdaniem mozna by to ruszyc tylko trzeba wiedziec jak to ruszyc.Pozatym transpor c chin tez troszke kosztuje a u nas ten koszt odpada :lol: tylko w chinach jest 10 razy tansza sila robocza i dlatego takich rzeczy sie nie produkuje w polsce tylko sprowadza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Żeby to tylko 10 razy... koszt transportu podejżewam nei ejst taki tragiczny... jak na taki statek wchodzi kilkaset kontenerów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 A MODE.COM? Nie jest to polska firma? Nie wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 A MODE.COM? Nie jest to polska firma? Nie wiem...No nie bardzo. Zreszta masz przyklad firma Sono co produkowala plyty, nagle sie urwalo wszystko i cicho o nich strasznie :) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 chyba w miare dobre sa obudowy modecom, ale te drozsze... np. prostation.... jezeli sie myle niech mnie naprostuja... :lol:A jak zasilacze w tych budach?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 chyba w miare dobre sa obudowy modecom, ale te drozsze... np. prostation.... jezeli sie myle niech mnie naprostuja... :lol:A jak zasilacze w tych budach?? w czesci tych budek w ogole nie ma zasilki w komplecie - kupujesz sobie taki jaki Ci sie podoba a jak juz sa to wypasione :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Polecam budy FOX'a ... można je znaleźć na WGK u handlarzy którzy zareklamują je jako Codegeny ale po otwarciu pokrywy w każdym widnieje napis FOX i gdzieś wewnątrz jest naklejka z parametrami budy + napis FOX... mnie się tam podoba :P charakteryzuje się solidnym wykonaniem na pierwszy rzut oka Odpowiadając na pytanie w temacie ... JEŚLI są to polskie budy ( FOX ) to jest to na pewno dla nas alternatywa ....... coosh polecam update: Ja jest3m z niej barrrrdzo zadowolony ......... hmmmmm i jak się modyfikuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 FoRcEk sugerujesz, żeby taką firmę założyć ?? :D:D No co, może się uda. Wkońcu na tym forum mamy kilka tysięcy ludzi którzy znają się na sprzęcie komputerowym i wiedzą co im dokucza w obudowach, więc można by stworzyć taką idealną :D:D (dreams, sweat dreams :D:D). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...